Horror på hospitalet

PIX præsenterer hysterisk uhygge på Hørsholms gamle Hospital med visning af horror-filmen 'Re-Animator'

Et afhugget hoved i lagt i en blodig skål skaber hysterisk uhygge i denne scene fra filmen 'Re-Animator'.(Foto: PIX)
Et afhugget hoved i lagt i en blodig skål skaber hysterisk uhygge i denne scene fra filmen 'Re-Animator'.(Foto: PIX)

Filmfestivalen CPH PIX har været uhyre fantasifulde, når det gælder locations for visninger af deres film i år, og nu topper de med et horror-arrangement på det gamle Hørsholm Hospital i morgen aften, hvor der inviteres på en nat i splatterens tegn med forfatteren H.P. Lovecrafts og instruktøren Stuart Gordons ‘Re-Animator’.

Gys og gru i de gamle korridorer
PIX inviterer indenfor til gys, når Herbert West fortager eksperimenter på lærredet. Publikum lukkes ind i de gamle korridorer og på de gamle operationsstuer, hvor alle remedier står, som man forlod det.

Fra PIX lyder det, at det bliver en aften, hvor 'more is more', og det gælder både den overgearede 80’er-kultklassiker og oplevelsen i hospitalets lange, snørklede gange. Hvis du lyster, og ikke mindst tør, så mødes alle dristige sjæle den 15.april kl. 20.00 ved den gamle hovedindgang til Hørsholm Hospital, Usserød Kongevej 102, 2970 Hørsholm. (Både Bus 150S og 500S stopper ved Bolbrovej, Hørsholm).

Billetter kan købes her, Kr. 150,-

Filmens grufulde handling
Efter at være tvunget til at forlade Zürich flytter den unge medicinstuderende Herbert West (Jeffrey Combs) ind hos sin medstuderende Dan Cain i Massachusetts. Sammen begynder de – med en medicinsk opskrift lavet af Wests afdøde mentor, Dr. Gruber – at forfølge drømmen om at kunne vække de døde til live.

Få et smugkig i hospitalets gamle korridorer

0 kommentarer
Vis kommentarer