Sådan har du aldrig set Jennifer Aniston

Hollywood-stjernen har ansigtet fuldt af ar

Jennifer Aniston med ar i hele ansigtet i rollen som Claire Simmons, der har været ude for en bilulykke i filmen 'Cake'.(Foto: All Over Press)
Jennifer Aniston med ar i hele ansigtet i rollen som Claire Simmons, der har været ude for en bilulykke i filmen 'Cake'.(Foto: All Over Press)

Hele verden kender Hollywood-stjernen Jennifer Aniston med lækkert hår, glat hud, glamourøs sminke og tindrende klare øjne. Men i sin nye rolle i filmen 'Cake' springer hun ud som en usminket almindelig husmor med glat fedtet hår og masser af ar i ansigtet.

Se også: Jennifer Aniston: Sådan holder jeg mig smukDen flotte frisure som hele verden kender fra tv-serien 'Friends' er afløst af glat fedtet hår på Jennifer Aniston i sin nye filmrolle.(Foto: All Over Press)
Den flotte frisure som hele verden kender fra tv-serien 'Friends' er afløst af glat fedtet hår på Jennifer Aniston i sin nye filmrolle.(Foto: All Over Press)


Filmen, der er instrueret af filminstruktøren Daniel Barnz, sætter fokus på en sørgende mor, Claire Simmons, der lider af kroniske smerter efter et alvorligt biluheld. Claire går til gruppeterapi oven på den tragiske hændelse, og her her indvolverer hun sig så dybt i en af de de andre patienters selvmord, at hun udvikler et forhold til den afdødes mand. Midt i sin smerte finder hun ny inspiration og nyt mod på livet.

Se også: Se Jennifer Aniston som sex-afhængig tandlægeScarface: Jennifer Aniston med arret ansigt i rollen som Claire Simmons i filmen 'Cake'.(Foto: All Over Press)
Scarface: Jennifer Aniston med arret ansigt i rollen som Claire Simmons i filmen 'Cake'.(Foto: All Over Press)


Normalt er man vant til at se Jennifer Aniston i romantiske komedier som i hendes sidste film 'We are The Millers'. Men denne gang kaster hun sig ud i et drama i en film på lavbudget i forhold til de film, hun normalt laver.

Se også: 44-årige Aniston viser sexet bikini-krop

Lang afstand til kæresten
Samtidigt med at Jennifer Aniston har startet optagelserne til 'Cake' i Los Angeles, er hendes kæreste Justin Theoux igang med tv-serien 'Leftovers' i New York. Og ifølge Daily Mail vil deres kærlighed holde på trods af den store afstand. Parret havde i starten af dette år problemer i deres parforhold. Men i løbet af foråret har de gået til parterapi og virker igen meget forelskede i hinanden.

Se også: Jennifer Aniston tungekysser i poolen

Filminstruktøren Daniel Barnz er imidertid lykkelig over, at Jennifer Aniston sagde ja tak til rollen som Claire Simmons i hans film 'Cake':

- Jeg er en af de største fans af Jennifer Aniston. Og jeg ser virkelig frem til, at hun takler rollen som Claire. Jeg tror på hende, siger Daniel Barnz.

Se også: Jennifer Aniston sagsøgt af vred håndværkerJennifer Aniston, der normalt smiler og er glad, ser her truende ud i rollen som Claire Simmons.(Foto: All over press)
Jennifer Aniston, der normalt smiler og er glad, ser her truende ud i rollen som Claire Simmons.(Foto: All over press)


1 af 3 Jennifer Anniston springer ud i et drama. Hun plejer ellers at lave romantiske komedier.(Foto: All Over Press)
2 af 3 En grå og kedelig kontormus: Jennifer Aniston har erstattet det glamourøse look med en ganske almindelig kvinde iklædt en grå cardigan.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Jennifer Aniston med ar i hele ansigtet i rollen som Claire Simmons, der har været ude for en bilulykke i filmen 'Cake'.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer