Gæt hvem der er Trine Dyrholm

Trine Dyrholm springer ud som maskeret hacker i den tyske film 'Hvem er jeg'

Her er den maskere filminstruktør Baran Bo Odar og hans skuespillere i den tyske film 'WhoAmI'('Hvem er jeg). Gæt hvem af dem, der er Trine Dyrholm og få resultatet ved at se det samme billede uden masker længere nede i artiklen.(Foto: PR Foto)
Her er den maskere filminstruktør Baran Bo Odar og hans skuespillere i den tyske film 'WhoAmI'('Hvem er jeg). Gæt hvem af dem, der er Trine Dyrholm og få resultatet ved at se det samme billede uden masker længere nede i artiklen.(Foto: PR Foto)

Den 42-årige danske skuespillerinde har prøvet meget i sin karriere, men det er første gang, at hun springer ud som en maskeret tysk hacker. Det sker i den schweiziske filminstruktør Baran Bo Odars kommende tyske film 'WhoAmI'(Hvem er jeg), hvor Dyrholm har rollen som Hanne Lindberg.

Filmen tager udgangspunkt i den ensomme outsider Benjamin(Tom Schilling). Han lever udelukkende sit liv virtuelt på nettet. Her kan være, hvem han vil. Men på et tidspunkt bliver Benjamin også medlem af en hacker-gruppe, der laver diverse provokerende aktioner og happenings på internettet. De rammer lige ned i sjælen hos den unge generation. Men det der begyndte som leg og happenings eskalerer og udvikler sig til et farligt spil, hvor det gælder liv eller død.

Se også: Dyrholm og Persbrandt som musikalsk duo

Filminstruktøren Baran Bo Odar har tidligere blandt andet lavet den kritikerroste film 'The Silence' med Ulrich Thomsen i hovedrollen.

Her i Danmark er Trine Dyrholm allerede på torsdag aktuel i de danske biografer i rollen som musikproduceren Molly Moe i Pernille Fischer Christensens nye film 'En du elsker', hvor hun spiller overfor Mikael Persbrandt. Det kendte skuespillerpar bliver for første gang genforenet i denne film, siden de medvirkede i Susanne Biers Oscar-vindende film 'Hævnen'.

Se også: Og Oscar'en går til: Trine DyrholmTrine Dyrholm ses som nr. to fra højre. Forrest i billedet ses den schweiziske filminstruktør Baran Bo Odar.(Foto: PR Foto)
Trine Dyrholm ses som nr. to fra højre. Forrest i billedet ses den schweiziske filminstruktør Baran Bo Odar.(Foto: PR Foto)
Se også: Trine Dyrholm: Gro er helt ude at skide

1 af 2 Trine Dyrholm og Mikael Persbrandt i rollerne som musikproduceren Molly Moe og musikeren Thomas Jacob i filmen 'En du elsker'.(Foto: Zentropa/Rolf Konow)
2 af 2 Her er den maskere filminstruktør Baran Bo Odar og hans skuespillere i den tyske film 'WhoAmI'('Hvem er jeg). Gæt hvem af dem, der er Trine Dyrholm og få resultatet ved at se det samme billede uden masker længere nede i artiklen.(Foto: PR Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer