Så vilde er effekterne i Spider-Man 2

Filmmagasinet: Se masser af klip fra den nye superhelte-film 'The Amazing Spider-Man 2', og se interview med stjernerne bag

Det giftige bid fra en edderkop, der forvandlede den unge Peter Parker til en superhelt med overnaturlige kræfter, fører nu endnu engang til en storfilm.

Marc Webbs 'The Amazing Spider-Man 2' rammer nu biograferne, og denne gang er der skruet helt op for både tempo og effekter.

Filmmagasinet bringer denne gang masser af scener og klip fra den nye film, og vi taler også med castet bag, der tæller unge stjerner som Andrew Garfield og Emma Stone.

Se Filmmagasinet over artiklen

- Det er fantastisk at være Spider-Man for Peter Parker. For han får lov at tjene et større formål, siger Andrew Garfield, der spiller Spider-Man.

Artiklen fortsætter under billedetJamie Foxx ligner ikke helt sig selv i rollen som skurken Electro (UIP)
Jamie Foxx ligner ikke helt sig selv i rollen som skurken Electro (UIP)


Tre skurke mod Spider-Man
Spider-Man er denne gang udfordret stærkt, for hele tre skurke vil edderkoppen til livs i filmen. Mest markante er Green Goblin, spillet af Dane DeHaan, og den højspændte Electro med Jamie Foxx i rollen.

- Det interessante ved at spille skurken er, at man får lov til at spille to forskellige roller, siger Jamie Foxx, som først ses i rollen som den sølle Max Dillon, der ved et uheld bliver forvandlet til Electro.

- De slemme fyre har det bare sjovest, siger Dane DeHaan til Filmmagasinet.

Se programmet over artiklen

Se også: Menstruation, sæd og hæmorider: Årets klammeste filmSe også: Wes Andersons nye stjerne: Grand Budapest Hotel er hans største film til dato

0 kommentarer
Vis kommentarer