Bier: Jennifer Lawrence er mega turbo sexet

Susanne Bier er netop nu igang med at færdiggøre hele to nye film - den danske film 'En chance til' og den amerikanske film 'Serena'

Hungergames-skuespillerinden Jennifer Lawrence har hovedrollen i Susanne Biers kommende film 'Serena', og Susanne Bier er yderst tilfreds med sin skuespillerinde.(Foto: AP)
Hungergames-skuespillerinden Jennifer Lawrence har hovedrollen i Susanne Biers kommende film 'Serena', og Susanne Bier er yderst tilfreds med sin skuespillerinde.(Foto: AP)

Den 54-årige filminstruktør Susanne Bier har virkelig travlt for tiden. Hun er nemlig netop nu ved at færdiggøre hele to nye film, sin danske film 'En chance til' med blandt andre Nikolaj Coster Waldau, Ulrich Thomsen og Nicolaj Lie Kaas i de bærende roller samt sin amerikanske film 'Serena', der har de to Hollywood-stjerner Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i hovedrollerne.

Se også: Se de frække babes i Biers film

- Jeg håber at blive færdig med 'Serena' i løbet af sommeren. Og jeg er også igang med at gøre 'En chance til' helt færdigt, siger Susanne Bier til Ekstra Bladet, da vi møder hende til gallapremieren på Pernille Fischer Christensens film 'En du elsker'.

Se også: Se Susanne Biers verdensstjerner

Fly ødelagde optagelserne
Grunden til forsinkelserne på færdiggørelsen af 'Serena' forklarer Susanne Bier således:

- Vi optog Serena nede i Prag, hvor der hele tiden fløj fly ind over film-settet. Og det er altså ikke smart, når filmen foregår i 1929. Så vi har været nødt til at lave en masse eftersynk på filmen (det vil sige, at skuespillerne bliver hentet ind for lydmæssigt at indspille deres replikker igen, red.), siger Susanne Bier og tilføjer:

- Og Jennifer Lawrence har lavet fire film på 1½ år og har kun haft to dage fri. Så det er enormt svært at få arrangeret, at hun skal lave nogle af replikkerne igen. Men filmen tegner altså rigtigt godt. Det er en sørgelig film baseret på en rigtig god historie.Jennifer Lawrence på den røde løber i Rom, hvor hun lige får vist lidt af sit bryst.(Foto: AP)
Jennifer Lawrence på den røde løber i Rom, hvor hun lige får vist lidt af sit bryst.(Foto: AP)


Hvordan har det været at instruere Jennifer Lawrence, der netop nu er en af de hotteste skuespillerinder i verden?

- Hun er bare så mega turbo fantastisk sexet og talentfuld, så man tror, at det er løgn. Og hun er skøn at arbejde sammen med. Hun er det sjoveste og det dejligste menneske, jeg har mødt i lang tid.

Sexede mænd på rollelisten
I sine to kommende film har Susanne Bier dog også to ganske sexede mænd på rollelisten. Nikolaj Coster Waldau i 'En chance til' og Bradley Cooper i Serena. Waldau er netop nu uhyre populær i USA på grund af sin rolle som Jaime Lannister i tv-serien Game of Thrones, og han er også netop nu aktuel flere steder i verden i filmen ’The Other Woman’, hvor han spiller overfor både Cameron Diaz og Kate Upton. Den flere gange Oscar-nominerede Bradley Cooper er også flere gange blevet kåret som verdens mest sexede mand.

Se også: Anonym til konen: Nikolaj Coster-Waldau er utro

- Jennifer Lawrence ser guddommelig godt ud. Men Nikolaj Coster Waldau og Bradley Cooper er altså også nogle flotte fyre.

- Min kvindelige klipper er næsten ved at dåne over synet af Coster Waldau, mens kun klipper min film og siger hele tiden: Han er bare for lækker, fortæller Susanne Bier.

Men hvem synes du egentlig selv er den mest sexede Waldau eller Cooper?

- Øh. Det er svært. Det ved jeg ikke rigtigt. Men måske skulle vi lade dem smide tøjet og så lave en bedømmelse bagefter, griner Susanne Bier og haster ind til filmen ’En du elsker’.

Se også: Film: Ulrich Thomsen går amok på stripbarNikolaj Coster Waldau spiller en politimand i Susanne Biers kommende film 'En chance til'.(Foto: Rolf Konow)
Nikolaj Coster Waldau spiller en politimand i Susanne Biers kommende film 'En chance til'.(Foto: Rolf Konow)


1 af 9 Og sådan får vi Jennifer Lawrence og Bradley Cooper at se i Susanne Biers kommende film 'Serena' i rollerne som ægteparret George og Serena Pemberton, der udlever en passioneret kærlighedshistorie i staten North Caroline i USA i 1929. (Foto: Nordisk Film)
2 af 9 Jennifer Lawrence og Bradley Cooper poserer her for pressen i forbindelse med filmen 'Silver Linings Playbook', der gav Jennifer Lawrence en Oscar i kategorien bedste kvindelige hovedrolle.(Foto: AP)
3 af 9 Susanne Bier ses her sammen med Ulrich Thomsen og Nikolaj Coster Waldau, der har bærende roller i hendes kommende danske film 'En chance til'.(Foto: Rolf Konow)
4 af 9 Susanne Bier ses for to dage siden på den røde løber til gallapremieren på Pernille Fischer Christensens nye film 'En du elsker'.(Foto: Henning Hjorth)
5 af 9 Susanne Bier med sin datter og datterens veninde.(Foto: Henning Hjort)
6 af 9 Jennifer Lawrence er en af de hotteste Hollywood-skuespillerinder netop nu. Her ankommer hun til Oscar-festen i år. Hun for to år siden en Oscar for sin rolle i filmen 'Silver Linings Playbook'.(Foto: AP)
7 af 9 Smukke Lawrence til Golden Globe Awards.(Foto: AP)
8 af 9 Jennifer Lawrence poserer for pressen på den røde løber.(Foto: AP)
9 af 9 Hungergames-skuespillerinden Jennifer Lawrence har hovedrollen i Susanne Biers kommende film 'Serena', og Susanne Bier er yderst tilfreds med sin skuespillerinde.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer