Kopernikus: Klassefesten 3 er på vej

Nikolaj Kopernikus afslørede under Timberlake-koncerten, at der arbejdes på at lave en 'Klassefesten 3'

Alle danske fans af Klassefesten-filmene kan måske godt allerede nu begynde at glæde sig til Klassefesten 3. En af hovedrolleindehaverne i de populære film, skuespilleren Nikolaj Kopernikus afslørede nemlig under Timberlake-koncerten i Parken, at der allerede nu arbejdes på, at der skal laves en Klassefesten 3.

- Vi har alle sammen lyst til at lave en 3´er. Det er mega sjovt at lave Klassefesten-filmene. Vi hygger os rigtig meget med det. Og lige nu er manus-forfatterne ved at arbejde på en historie til en Klassefesten 3, forklarede Nikolaj Kopernikus, der i Klassefesten-filmene spiller overfor Anders W. Berthelsen og Troels Lyby.

Økonomisk er der også ifølge Kopernikus gode grunde til at lave en 3´er.

- Den første film blev set af ca. 500.000, og Klassefesten 2 har rundet de 600.000. Så mon ikke, at det også ville gå godt for en 3' er, siger Kopernikus med et smil på læben.

Se også: Skuespiller overrasket af stripperAnders W. Berthelsen, Nikolaj Kopernikus og Troels Lyby ses her i en scene fra 'Klassefesten 1'.(Foto: PR Foto)
Anders W. Berthelsen, Nikolaj Kopernikus og Troels Lyby ses her i en scene fra 'Klassefesten 1'.(Foto: PR Foto)
Se også: Ny dansk film: Polterabend endte med dødsfald

Kopernikus kone har koreograferet Basims dans
Den høje komiske skuespiller Nikolaj Kopernikus er iøvrigt på familieplan dybt involveret i Det Internationale Melodi Grandprix. Hans kone Birgitte Næss-Schmidt har nemlig koreograferet bevægelserne og dansen til den danske sanger Basims nummer.

- Hun har i løbet af dagen været med til prøver på Basims sang, og hun er en del af den danske delegation, der skal få hans sang til at fungere optimalt. Men hun kommer heldigvis senere, så hun kan høre Timberlake sammen med mig, forklarede Nikolaj Kopernikus.

Se også: Får igen 'noget' i klemme i 'Klassefesten2'

0 kommentarer
Vis kommentarer