'Fast & The Furious 6': Danske Kim brækkede næsten min arm

Filmmagasinet: Danske Kim Kold er ved at blive en kæmpe stjerne i Hollywood - sådan helt bogstaveligt talt. I 'Fast & The Furious 6' spiller han den aggressive muskelmand, Klaus, som kaster rundt med Vin Diesel og 'The Rock'. SE TV-KLIP

Mød den danske kæmpe Kim Kold og se masser af klip fra 'Fast & The Furious 6' i Filmmagasinet herover
--------------------------------------

Danmark er et lille land, men Kim Kold er en kæmpestor dansker, der netop nu er ved at stige til tops i Hollywood.

I 'The Fast & The Furious 6' som i disse dage drøner ind på alverdens biograflærreder, spiller Kim Kold muskelbundtet Klaus, som konstant er i slagsmål med stjerneskuespillerne Vin Diesel, Dwayne 'The Rock' Johnson og Paul Walker.

Danskeren gjorde et stort indtryk på Hollywood-crewet fortæller de til Filmmagasinet på ekstrabladet.dk:

- 'The Rock' er jo kæmpestor, og man kigger på ham og tænker: 'Så bliver mennesker ikke større', men Kim er enorm! Og alligevel er han så sød, og villig til at lære nye ting, siger Jordana Brewster, der spiller den rå pige, Mia Toretto.

Artiklen fortsætter under billedet
Wrestleren Dwayne 'The Rock' Johnson er ikke vant til at møde folk, der er større end ham selv. Men så mødte han danske Kim Kold. (Privatfoto)

Vin Diesel og de andre stjerner taler alle meget positivt om den enorme dansker, som de fandt ualmindelig sympatisk og dygtig. Skuespilleren og rapperen Ludacris, der har rollen som Tej, siger dog, at han forsøgte at undgå ham:

- Det var hårdt nok at give ham hånden. Hele hans hånd var jo nærmest ved fuldstændigt ved at knuse, ikke bare min hånd, men hele min underarm, fortæller Ludacris med et glimt i øjet

Kim Kolds filmkarriere begrænser sig til en række danske film som 'Fri os fra det onde', 'Blå mænd' og '10 timer til paradis' ('Teddybear'), men med hans rolle som den aggressive kæmpe i 'Fast & The Furious 6' ser fremtiden lys ud:

- Vin Diesel hev mig til side og sagde: 'Når den her film kommer ud, så ryger du direkte til tops, for du ser sataneddeme, undskyld jeg bander, godt ud!', lyder det fra Kim Kold, som er bosat i Spanien.

Artiklen fortsætter under billedet'Kim Kold er jo en kæmpe bamse', siger Michelle Rodriguez, der spiller Letty Ortiz. Vin Diesel, der spiller hovedpersonen Dominic Toretto, beskriver Kim Kold som et fantastisk menneske. (Foto: Universal)

I tv-klippet over artiklen kan du møde Kim Kold, og de andre skuespillere og se masser af klip fra 'Fast & The Furious 6'.

Filmmagasinet var inviteret til London for at møde castet til 'Fast & The Furious 6' af Universal.

Filmmagasinet Filmmagasinet: Musiker fyrede hele orkestret bag 'Borgen'-temaet

0 kommentarer
Vis kommentarer