Sorg & Glæde: Kendisser bevæbnet med kleenex

Tirsdag aften var der premiere på Nils Malmros' rørende film. Og gallagæsterne var godt forberedt

- Jeg har kleenex med, for jeg tror, at det bliver meget, meget rørende, sagde  Louise Dorph inden premieren på 'Sorg & Glæde'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
- Jeg har kleenex med, for jeg tror, at det bliver meget, meget rørende, sagde Louise Dorph inden premieren på 'Sorg & Glæde'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Da de danske kendisser tirdag aften strømmede i biografen til gallapremiere på Nils Malmros' meget omtalte film 'Sorg & Glæde', havde mange gjort sig tanker om den barske film om død og kærlighed, de skulle ind i mørket og se.Flere afslørede endda, at de havde forberedt sig særligt til netop denne film ved at smide en ekstra pakke lommetørklæder i tasken.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg græder altid til film, så jeg har taget ekstra lommetørklæder og mascara med. Jeg har jo hørt, at han udleverer sig selv meget, så jeg tror, at det bliver barskt, sagde Suzanne Bjerrehuus og Malmros' film. Suzanne Bjerrehuus fulgtes med sin brors kone, Irene til premiren.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg er helt vild med både Helle Fagralid og Jakob Cedergren, så jeg tror, at det bliver en film i verdensklasse. Og jeg er forberedt med lommetørklæder. Jeg er meget følsom og tuder ofte til film, fortalte Lisa Lents.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg er faktisk ekstremt dårlig til at græde til film, men jeg har også først lige for nyligt lært at se film sådan rigtigt. Ellers er jeg simpelthen faldet i søvn, så der er mange af de der gode gamle klassikere, jeg aldrig har set. Men jeg kan da lige netop sige ’Luke, I am your father’. Jeg falder derimod ikke i søvn til tv, fortalte tv-manden Thomas Skov Gaardsvig, der havde kæresten med i biffen.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg glæder mig til at se filmen. Jeg tror den er meget spændende. Det er jo en virkelig historie, og det kan jeg normalt rigtig godt lide. Jeg har dog ingen kleenex med, så jeg må se, om jeg kan klare mig uden, fortalte Annemette Rasmussen, der havde sin tidligere 'Vild med dans'-partner Thomas Evers Poulsen med i biografen. Den tidligere statsministerfrue er hjemme i Danmark for at fejre sin mors 88 års fødselsdag.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg har stor respekt for at han fortæller historien så åbent. Jeg tror, at vi kan lære meget af det som mennesker. Det er jo kærlighed af en helt anden dimension. Jeg har kleenex med, for jeg tror, at det bliver meget, meget rørende, sagde nygifte Louise Dorph, der fulges med sin mand Jes.

- Jeg tror ikke, at nogen kunstner nogensinde før, har udleveret noget så dramatisk og dystert, sagde Champion League-værten.

Se også: Nils Malmros: Jeg vil gerne være personlig(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg var faktisk ret nervøs på vejen herinde. Jeg har det lidt som at jeg skal ind og se en væmmelig gyserfilm. Jeg glæder mig for jeg tror, at det er en smuk film, men jeg har også væbnet mig med et panser, for når man selv har to børn, så tror jeg, at den kan være virkelig barsk at se, sagde skuespilleren Jesper Lohmann

(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg tror, at det bliver en rigtig hård omgang. Men jeg har kleenex med i tasken, så det skal nok, sagde Anne Grethe Bjarup Riis, der fulgtes med sin mand.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg er selv med i filmen, men det er første gang, jeg skal se den, og det glæder jeg mig virkelig meget til, fortalte skuespilleren Thomas Ernst, der har været med i denne sæsons 'Vild med dans'.(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg glæder mig meget. Jeg har nemt til tårer, men jeg har faktisk ikke lommetørklæder med, sagde Mia Lyhne.

- Vi vil prøve at leve os ind i hans historie. Jeg tror, at det har krævet helt enormt meget at fortælle en så personlig historie, sagde den berømte krimifortatter, Jussi Adler Olsen, der fulgtes med sin kone.

Se også: Nils Malmros til filmpremiere: Nu skal jeg pensioneres(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
(Foto: Rasmus Flindt Pedersen)


- Jeg har set den, men jeg glæder mig til at se den igen. Det har været en kæmpe fornøjelse at være med. Jeg synes, at det er blevet en fantastisk film. Jeg føler mig meget heldig og velsignet over at få lov til at være med, sagde Jacob Cedergren, der spiller Nils Malmros i filmen.

0 kommentarer
Vis kommentarer