De unge rykker i tv-serien 'Heartless'

Der har i flere år været mangel på unge skuespillere i danske film og tv-serier - men nu er de på vej i tv-serien 'Heartless' - se de nye stjerner her

Her er tre af de unge skuespillere, der helt sikkert vil markere sig i fremtiden. Fra venstre Julie Westher, Allan Hyde og Julie Christiansen.(Foto: Jonas Olufson)
Her er tre af de unge skuespillere, der helt sikkert vil markere sig i fremtiden. Fra venstre Julie Westher, Allan Hyde og Julie Christiansen.(Foto: Jonas Olufson)

Dansk film har i en længere årrække haft en mangel på de helt unge skuespillere i starten og midten af tyverne. Problemet er, at det er i den alder, at de normalt starter på teaterskolerne i Danmark og så først bliver færdige fire år efter. Men nu er der en hel ny generation skuespillere på vej, hvoraf flere af dem ikke har gået på teaterskolerne. Og de bliver meget snart aktuelle i den nye tv-serie 'Heartless' på Kanal 5.

Se også: Julie Zangenberg: Jeg vil kunne forsvare mig

Skuespilleren 24-årige Thomas Ernst, som hele Danmark lærte at kende fra sin deltagelse i 'Vild med Dans', er blandt andet en af de unge kometer:

- Det er super skønt at være med i en tv-serie, hvor den unge generation af skuespillere for lov til at lege sammen for første gang. Nu får vi for alvor lov til vise Danmark, hvad vi kan. Og sjovt nok er der mange af os, der ikke har gået på skuespillerskole, fortæller Thomas Ernst, der i tv-serien 'Heartless' spiller rollen som kostskolens præfekt Frederik, som han selv beskriver som en af tv-seriens onde skurke.

Se også: Julie Zangenberg: Jeg elsker det overnaturligeThomas Ernst er på trods af sin unge alder relativt erfaren. Han har medvirket i blandt andre 'Kærestesorger'(2009) og 'Hvidstengruppen'(2012) samt flere andre film.(Foto: Jonas Olufson)
Thomas Ernst er på trods af sin unge alder relativt erfaren. Han har medvirket i blandt andre 'Kærestesorger'(2009) og 'Hvidstengruppen'(2012) samt flere andre film.(Foto: Jonas Olufson)


Det er vores tur
- Efter deltagelsen i 'Vild med dans' begyndte jeg at spørge mig selv, hvem jeg egentlig er. Og nu er jeg begyndt at leve mit helt eget liv. Og det gør jeg blandt andet ved at deltage i den her tv-serie, siger Thomas Ernst, der også er begejstret for det venskab. der er blandt de unge skuespillere.

- Mange af os kendte hinanden i forvejen, men ellers er vi blevet gode venner i forbindelse med tv-serien. Nu er det altså de unges tur, siger Thomas Ernst.

Se også: Thomas Ernst: - Jeg er lidt forelsket i alle pigerDen 30-årige Laura Christensen tilhørte selv for 10 år siden en ung generation, der på samme måde stormede frem. Hun er stolt af at arbejde sammen med den nye unge generation.(Foto: Jonas Olufson)
Den 30-årige Laura Christensen tilhørte selv for 10 år siden en ung generation, der på samme måde stormede frem. Hun er stolt af at arbejde sammen med den nye unge generation.(Foto: Jonas Olufson)


Den 30-årige Laura Christensen tilhørte selv den unge generation af skuespillere, da hun for ca. 10 år siden slogt sit navn fast i diverse film. Og hun kan tydeligt mærke, at en ny generation er på vej.

- Det glæder mig helt vildt. Og jeg er stolt af at spille sammen med den unge generation. Og så er det også et lille plus, at jeg for engangs skyld for lov til at spille lidt ældre, siger Laura Christensen, der i tv-serien har rollen som grevinde Otman.

Se også: TV: Charlotte Fich: Nu som sexet kontorchef

Suger energi ud af mennesker
TV-serien 'Heartless', der har premiere på Kanal 5 den 28. april kl. 21.00, handler om søskende parret Sofie(Julie Zangenberg) og Sebastian(Sebastian Jessen), der begge bærer på en mørk, dyster og fatal hemmelighed. For at leve er de nødt til at suge energi ud af andre mennesker. Stopper de ikke i tide, vil deres offer brænde op. Sofie og Sebastian forsøger at få svar på, hvorfor der er, som de er, og deres jagt leder dem til den dystre og traditionsbundne kostskole Ottmannsgaard.

Se også: Hollywoodstjerne i 'Lærkevej'Se også: Skuespilleren Sebastian Jessen skal være far

1 af 8 24-årige Allan Hyde slog allerede i 2009 igennem som international stjerne i den amerikanske tv-serie 'True Blood'. Han har også medvirket i tv-serierne 'Album' og 'Lærkevej' og film som 'You and med Forever' og 'Exteriors'. Og netop nu er han på tv aktuel i Kødkataloget.(Foto: Jonas Olufson)
2 af 8 22-årige Julie Wester spillede som yngre med tre Tempelriddernes Skat-film og har også medvirket i 'En forelskelse'(2009), 'Se min kjole'(2009) og 'Skyskraber'(2010).(Foto: Jonas Olufson)
3 af 8 26-årige Julie Christiansen medvirkede i 2006 i 'Råzone', 'Sandheden om mænd'(2010) og tv-serierne 'Lykke' og 'Borgen'.(Foto: Jonas Olufson)
4 af 8 17-årige Marie Boda har tidligere medvirket i 'Sekunder'(2007), 'Anna'(2009), 'Malou'(2011), 'Tabu'(2012) og The Keeper of Lost Causes fra 2013.(Foto: Jonas Olufson)
5 af 8 25-årige Julie Zangenberg slog igennem i ungdomsfilmen 'Klatretøsen'. Hun er også medvirket i filmen 'Dirch' og spillede hovedrollen i filmen 'Viceværten'. Julie er også kendt for tv-showet 'Live fra Bremen'.(Foto: Jonas Olufson)
6 af 8 27-årige Sebastian Jessen har siden 10 års alderen haft et hav af roller og er måske den mest erfarne blandt de unge skuespillere. Han havde blandt andet en birolle overfor selveste Pierce Brosnan i Susanne Biers film 'Den skaldede frisør'.(Foto: JOnas Olufson)
7 af 8 28-årige Katrine Greis-Rosenthal medvirkede i 'Egekilde'(2010), 'Konsortium'(2011), 'The Moment'(2011), 'Tilstand'(2011) og 'The Absent One'(2014)
8 af 8 Her er tre af de unge skuespillere, der helt sikkert vil markere sig i fremtiden. Fra venstre Julie Westher, Allan Hyde og Julie Christiansen.(Foto: Jonas Olufson)
0 kommentarer
Vis kommentarer