Dyr dansk film kun set af 238 betalende gæster

Simon Stahos nye film 'Miraklet' har fået en katastrofal dårlig start i de danske biografer

Ulrich Thomsen og Sonja Richter spiller rollerne som et tidligere kærestepar, der mødes igen mange år senere. Her kaster de sig ud i en dans.(Foto: Patrick Redmond)
Ulrich Thomsen og Sonja Richter spiller rollerne som et tidligere kærestepar, der mødes igen mange år senere. Her kaster de sig ud i en dans.(Foto: Patrick Redmond)

I alt har 453 danskere i den forløbne weekend set Simon Stahos nye film 'Miraklet', der er blevet vist i seks biografer fordelt i Danmark. Men hvis man trækker forpremieren fra, er der altså kun 238 biografgæster, der har betalt for at se filmen, der har fået hele 8 millioner kroner i støtte af Det Danske Filminstitut.

Se også: Ulrich Thomsen som dansetrold

Formanden for foreningen 'Danske Biografer', Kim Pedersen' beskriver i Politiken filmen som en 'historisk bundskraber'.

- Vi havde håbet på det bedste, men ikke regnet med noget. Navnet Simon Staho er ikke ligefrem nogen crowdpleaser, siger Kim Pedersen til Politiken.

Se også: 9677 kr. for en biografbillet

Ekstra Bladets filmanmelder Henrik Queitsch beskrev blandt andet filmen således i sin tre-stjernede anmeldelse:

- 'Miraklet' vil vist gerne sige noget om både troens og kærlighedens væsen - og uvæsen - men da det ikke på noget tidspunkt lykkes filmen at overbevise os om det plausible i personernes valg og dilemmaer, efterlades man fuldstændigt upåvirket.

Se også: Ulrich Thomsen: Kærlighed er det ægte mirakel

Simon Stahos forrige film, ungdomsmusicalen 'Magi i luften' floppede også helt vildt. Den blev taget af plakaten efter en uge efter at være blevet set af i gennemsnit 1-2 gæster per visning.

Filminstruktørens foregående syv film har kun solgt sammenlagt 51.725 billetter.

1 af 2 Ulrich Thomsen og Sonja Richter i en romantisk scene fra filmen 'Miraklet'.(Foto: Patrick Redmond)
2 af 2 Ulrich Thomsen og Sonja Richter spiller rollerne som et tidligere kærestepar, der mødes igen mange år senere. Her kaster de sig ud i en dans.(Foto: Patrick Redmond)
0 kommentarer
Vis kommentarer