Vild med Dans-vinder nøgen i ny film

Joakim Ingerversen springer ud som 'bad boy' i filmen 'Lev stærkt' - og optræder nøgen kun i ført en tennissok på sin penis

Vild med Dans-vinderen Joakim Ingversen ses her i rollen som Tonny, der har låst sig ude fra et solcenter, fordi han ville imponere Tea Tusindpik med at vise hende sine penis.(foto: Henrik Petit)
Vild med Dans-vinderen Joakim Ingversen ses her i rollen som Tonny, der har låst sig ude fra et solcenter, fordi han ville imponere Tea Tusindpik med at vise hende sine penis.(foto: Henrik Petit)


Se også: Cyron Melville brænder gummi

Hele Danmark lærte Joakim Ingversen at kende, da han i 2012 vandt ’Vild med Dans’ sammen med den smukke Claudia Rex.

Men nu har den kendte tv-vært kastet sig ud i en endnu en stor udfordring. Han har nemlig en større birolle i Christian E. Christiansens nye ungdomsfilm ’Lev stærkt’, hvor han spiller rollen som den ustyrlige ’bad boy’ Tonny.

- Det har været fedt at spille en ’bad boy’. Tonny er barndomsven med hovedkarakteren Nikolaj(Cyron Melville). De er meget forskellige, men har pisset over kors sammen. Tonny er i princippet ikke ond. Han roder sig bare hele tiden ind i noget lort, forklarer Joakim Ingversen til Ekstra Bladet.

Se også: Vild med dans-vinder i ny ungdomsfilmI filmen er Cyron Melville og Joakim Ingversen nogle fartglade unge mænd. Men privat ved de ikke særlig meget om biler.(Foto: Anthon Unger)
I filmen er Cyron Melville og Joakim Ingversen nogle fartglade unge mænd. Men privat ved de ikke særlig meget om biler.(Foto: Anthon Unger)
Se også: Anmeldelse: Tempo og tragedie i ny dansk film

Splitternøgen bortset fra tennissok
I filmen er der en scene, hvor du springer splitternøgen rundt foran et solcenter bortset fra en tennissok på din penis. Hvad sker der lige der?

- Tonny vil gerne imponere Tea Tusindpik, som han gerne vil være kæreste med. Og da hun går forbi solcentret vil han lige vise hende sin ’diller’, men så kommer han til at låse sig ude, fortæller Joakim Ingversen og tilføjer, at han var meget begejstret for filmens slagsmålsscener:

- Jeg har altid privat taget stor afstand fra slagsmål, men det var alligevel meget sjovt at skulle lære at slås på film. Filmens store slagsmålsscene blev optaget over 12 timer i træk. Det var med kunstige flasker, der blev knust og et hav af stuntmen, der røg rundt i luften, fortæller Joakim Ingversen, der i 2003 og 2004 blev Danmarks-mester i Windsurfing.

- Som windsurfer har man brug for gode muskler, men jeg har aldrig brugt mine muskler i et slagsmål, siger Ingversen, der til daglig arbejder på DR Ultra, tv-kanalen for de større børn. Joakim har dog fået blod på tanden med henblik på flere filmroller. Han medvirker også i den kommende film ’Far til fires vilde ferie’, hvor han har rollen som en indbrudstyv.Cyron Melville hygger sig med den smukke Danica Curcic i en scene fra filmen 'Lev stærkt'.(Foto: Christian Geisnæs)
Cyron Melville hygger sig med den smukke Danica Curcic i en scene fra filmen 'Lev stærkt'.(Foto: Christian Geisnæs)


1 af 3 Jakob Oftebro, Cyron Melville og Danica Curcic spiller de tre hovedpersoner, der også ryger ud i et trekantsdrama i filmen.(Foto: Christian Geisnæs)
2 af 3 Joakim Ingversen poserer her sammen med Cyron Melville for Ekstra Bladets fotograf.(Foto: Anthon Unger)
3 af 3 Vild med Dans-vinderen Joakim Ingversen ses her i rollen som Tonny, der har låst sig ude fra et solcenter, fordi han ville imponere Tea Tusindpik med at vise hende sine penis.(foto: Henrik Petit)
0 kommentarer
Vis kommentarer