'Fasandræberne' som unge

Se den helt nye trailer og plakat til filmen 'Fasandræberne'

 

Det eneste, offentligheden indtil nu har set fra Mikkel Nørgaards kommende film 'Fasandræberne', har været den korte teaser-trailer, hvor en fasan må lade livet til tonerne af den kendte salme 'I østen stiger solen op'. Og selvfølgelig den helt nye trailer, som Ekstra Bladet allerede lagde ud klokken 11.00.

Nikolaj Lie Kaas ses her i rollen som kriminalkommisær Carl Mørck, der er igang med at afhøre den mystiske kostskolepige Kimmie(Danica Curcic), der er gået under jorden.(Foto: Christian Geisnæs) Filmnyheder - 3. jul. 2014 - kl. 11:00 Ny trailer: Fuld knald på 'Fasandræberne'

Se også: Se fasan blive skudt i smadder

Nikolaj Lie Kaas er her i rollen som kriminalkommisær  Carl Mørck i gang med at forhøre Kimmie(Danica Curcic).(Foto: Christian Geisnæs)
Nikolaj Lie Kaas er her i rollen som kriminalkommisær Carl Mørck i gang med at forhøre Kimmie(Danica Curcic).(Foto: Christian Geisnæs)
 

Men nu kan Ekstra Bladet også præsentere en helt ny plakat, hvor man kan se 'de unge fasandræbere', der allerede som helt unge kaster sig ud i blodige voldsorgier i både Jussi Adler-bogens univers og i filmens univers.

Pilou Asbæk spiller i 'Fasandræberne' rollen som den voksne Ditlev Pram, der som ung spilles af Marco Ilsø. David Dencik spiller rollen som den voksne Ulrik Dybbøl Jensen, der som ung spilles af Philip Stillings. Og endelig kan det afsløres, at den smukke Danica Curcics voksne udgave af den vigtige kvindelige karakter Kimmie som ung skal spilles af Sarah-Sofie Boussnina.

I den nye trailer til 'Fasandræberne' ser man de nu velkendte karakterer Carl Mørck, assistenten Assad og drabschefen Marcus Jacobsen, der som i 'Kvinden i buret' naturligvis spilles af Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Søren Pilmark.

Se også: Derfor castede jeg Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck

 

Den exentriske sekretær Rose
Samtidig får man også et første kig på den excentriske sekretær Rose, spillet af Johanne Louise Schmidt, og de tre ”fasandræbere”: De magtfulde finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen og den hjemløse Kimmie.

Og så løfter traileren også lidt af sløret for, hvordan Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensens jagtselskaber foregår, og hvordan kostskolen ser ud i filmen.unge.

Se også: Alverdens dyr skal samles til 'Fasandræberne'

 

Brutalt mord på tvillingepar
I 'Fasandræberne' starter handlingen i 1994, hvor et tvillingepar findes brutalt myrdet i et sommerhus. Politiets efterforskning peger i retning af en gruppe rigmandsbørn fra en nærliggende kostskole, men sagen lukkes, da en lokal outsider erklærer sig skyldig og dømmes for mordene.

20 år senere ender sagen på vicekriminalkommissær Carl Mørcks skrivebord, og han indser hurtigt, at noget er galt. Carl og hans assistent Assad genoptager sagen og finder frem til et gammelt nødopkald fra en desperat pige, der tilsyneladende kender til mordene.
Snart bliver de to kastet ud i en intens søgen efter pigen, Kimmie, der har været forsvundet siden mordene fandt sted.

Men Carl og Assad er ikke de eneste, der jagter Kimmie, da hendes viden er til stor fare for en gruppe indflydelsesrige mænd i toppen af ​​samfundet, og de vil gøre alt hvad de kan for at forhindre fortiden i at indhente dem.

Se også: Se hvem der skal spille Kimmie i Fasandræberne

De unge fasandræbere: Helt fremme siddende ses den unge udgave af Ulrik Dybbøl Jensen(Philip Stillings). Stående ses de unge udgaver af Ditlev Pram(Marco Ilsø) og Kimmie(Sarah-Sofie Boussnina) - og bagest i billedet ses den unge Bjarne(Adam Ild Rohweder).(Foto: Zentropa)
De unge fasandræbere: Helt fremme siddende ses den unge udgave af Ulrik Dybbøl Jensen(Philip Stillings). Stående ses de unge udgaver af Ditlev Pram(Marco Ilsø) og Kimmie(Sarah-Sofie Boussnina) - og bagest i billedet ses den unge Bjarne(Adam Ild Rohweder).(Foto: Zentropa)
 

Holdet foran og bag kameraet
'Fasandræberne' er skabt af holdet bag 'Kvinden i buret'. Mikkel Nørgaard er instruktør, Louise Vesth og Jonas Bagger har produceret filmen for Zentropa, mens filmens manuskript er skrevet af makkerparret bag bl.a. manuskripterne til 'Mænd der hader kvinder' og 'En kongelig affære', Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg.

1 af 2 Nikolaj Lie Kaas er her i rollen som kriminalkommisær Carl Mørck i gang med at forhøre Kimmie(Danica Curcic).(Foto: Christian Geisnæs)
2 af 2 De unge fasandræbere: Helt fremme siddende ses den unge udgave af Ulrik Dybbøl Jensen(Philip Stillings). Stående ses de unge udgaver af Ditlev Pram(Marco Ilsø) og Kimmie(Sarah-Sofie Boussnina) - og bagest i billedet ses den unge Bjarne(Adam Ild Rohweder).(Foto: Zentropa)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen