Ulrich Thomsen glemmer aldrig '92: Lejligheden oversvømmet

Skuespilleren skal spille Ricardo i ny film om EM-sejren i 1992 - selv glemmer han aldrig dagen

Ulrich Thomsen glemmer aldrig den dag, Danmark vandt EM i fodbold. (Foto: Mogens Flindt)
Ulrich Thomsen glemmer aldrig den dag, Danmark vandt EM i fodbold. (Foto: Mogens Flindt)

Næsten alle danskere husker, hvor de så EM-finalen i 1992, hvor Danmark vandt 2-0 over Tyskland. Og det gør skuespilleren Ulrich Thomsen også i den grad. Det er nemlig en aften, som han aldrig nogensinde vil glemme.

- Jeg startede med at se kampen i Fælledparken på storskærm. Men senere gik jeg sammen med to venner hjem i min lille toværelses lejlighed på Nørrebro og så resten af kampen på mit lille 12 tommers fjernsyn.

- Og da Danmark havde vundet kampen, gik der totalt fest i den. Vi var tæt på at smadre hele min lejlighed af glæde. Og selvfølgelig gik vi også en tur i byen, fortæller Ulrich Thomsen.

Se også: Ulrich Thomsen: Desværre nåede Ricardo at dø

- Da jeg vågnede næste dag, lignede min lejlighed noget, som katten havde leget med. Den var totalt hærget med knuste glas og askebægre, der lå på gulvet med bunden i vejret. Der var skidt og møg overalt. Så jeg åbnede bare vinduerne for at lufte ud, fortæller Thomsen, der samme morgen skulle med skuespilleren Dean Cukic til Sverige for at overnatte i skuespilleren Peter Reichhardts sommerhus.

Håndvasken var stoppet Da Ulrich Thomsen kom hjem, hang der en seddel på hans dør, der gjorde ham opmærksom på, at han havde oversvømmelse.

Se også: Ulrich Thomsen i film med Johnny Depp

- Da jeg åbnede døren, så jeg straks, at hele lejligheden var oversvømmet. Askebægre, cigaretskodder og knuste glas lå nu i fem centimeter kloakvand. Og alle vinylkaklerne på mit køkkengulv var bøjet opad, så de lignede spegepølser, der havde ligget for længe i solen.

Det viste sig, at Ulrich Thomsens håndvask var blevet stoppet, således at vandet løb over, hver gang overboen brugte vand eller skyllede ud. Og det førte så til en oversvømmelse i Thomsens lejlighed med vand, der også sivede ned til underboen.

- Jeg blev helt paf over ødelæggelserne og tænkte: Det her orker jeg sgu ikke.

- Så gik jeg ned og spiste mig en burger med pommes fritter. Og bagefter fik jeg så ordnet det hele. Men jeg glemmer aldrig EM 92.

 

Se også: Se scenen: Ulrich Thomsen i rockerslagsmål på stripklub

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen