Arvingerne ryddede bordet ved Robert-fest

Alle fire skuespilspriser og prisen for bedste tv-serie: 'Arvingerne' ryddede bordet i tv-kategorierne ved Robert-uddelingen

'Arvingerne' kunne slæbe fem Robert-priser med hjem i går aftes. (Foto: Per Arnesen/DR)
'Arvingerne' kunne slæbe fem Robert-priser med hjem i går aftes. (Foto: Per Arnesen/DR)

Årets mandlige bi- og hovedrolle, årets kvindelige bi- og hovedrolle og en pris for årets tv-serie.

'Arvingerne' ryddede bordet, da der søndag aften blev uddelt Robert-priser i København.

Hele fem priser blev det til for den populære serie, og her kunne Trine Dyrholm blandt andet tage en statuette med hjem.

Han er ikke meget for det, men søndag aften måtte Lars von Trier lade sig hylde. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Filmnyheder Von Trier efter Robert-triumf: Frygter at ende som folkekær

Men ligesom sine kolleger fremhævede hun det fællesskab, skuespillerne og de øvrige, der arbejder på serien, har skabt som grunden til, at serien er lykkedes så godt.

- Alle har lagt deres hjerteblod i denne her tv-serie, og vi føler alle sammen, at vi har fået lov at sætte et aftryk i den. Vi er kun noget i kraft af hinanden, og derfor er det en følelse af, at det er kollektivet, der sejrer, siger Dyrholm, der vandt prisen for årets kvindelige hovedrolle.

Frederik er ikke meget for at tage imod (tiltrængt) hjælp i 'Arvingerne'. (Foto: Per Arnesen / DR) Anmeldelser Anmeldelse: Alt går fra hinanden, babe

Hun bliver bakket op af Mikkel Boe Følsgaard, der i serien spiller broren Emil. Han vandt en statuette for årets mandlige birolle.

- Det betyder meget, at vi vandt alle skuespilpriserne, for at lave serien er en kollektiv proces, og det er fedt at få det skulderklap sammen, siger han.

Mens Carsten Bjørnlund vandt prisen for årets mandlige hovedrolle, kunne Lene Maria Christensen tage hjem med prisen for årets kvindelige birolle.

Hovedpersonerne i 'Arvingerne' er spillet af Marie Bach Hansen, Trine Dyrholm, Carsten Bjørnlund og Mikkel Boe Følsgaard. (Foto: DR/Per Arnesen) Kendte Arvingernes mor: Sådan er de fire søskende

0 kommentarer
Vis kommentarer