Blodig Weekend: Sex med en død

Filmfestivalen  'Blodig Weekend' byder i dag på Spaniens mest uhyggelige film

Se trailer for den uhyggelige film her

Da Ole Bornedals film 'Nattevagten' i 1994 ramte de danske biografer, blev den en stor succes. Historien om nattevagten Martin(Nikolaj Coster-Waldau), der arbejdede på et lighus, hvor ofrene fra en serie-dræber havnede, skabte i den grad skræk og gys hos danskerne.

Nu er der kommet en helt frisk film fra Spanien, der også sætter fokus på hændelserne i et lighus, nemlig filmen 'The Corpse of Anna Fritz, der bliver betragtet som den mest nervepirrende thriller i mange år fra Spanien.

Sex i lighuset
Den spanske gyser/horror-film tager udgangspunkt i den unge smukke og succesfulde skuespillerinde Anna Fritz, der anses som en af de smukkeste og mest begærede kvinder i verden. Da hun en aften pludseligt dør, transporteres hun hen til byens lighus, hvor den unge introverte portør Pau har vagten. Da han ser, hvem der er kommet ind, tager han et billede af hende og sender til sine to venner Ivan og Javi, der hurtigt dukker op. Den nøgne kvinde bliver hurtigt en for stor fristelse for Ivan, og fuld og på kokain lader han sine drifter styre og har sex med liget. Men skinnet bedrager! Og nu står de tre mænd med et skræmmende dilemma, der med sikkerhed får publikum helt ud på kanten af sæderne.

'The Corpse of Anna Fritz' kan i dag ses kl. 16.30 i biografen Asta i Cinemateket i København. Filmens instruktør Hernandez Vicens vil i øvrigt selv introducere filmen.

Se den meget overraskende trailer her

Her ses liget af den smukke kvinde Anna Fritz.(Foto: Blodig Weekend)
Her ses liget af den smukke kvinde Anna Fritz.(Foto: Blodig Weekend)
 

 

 

1 af 2 Her ses liget af den smukke kvinde Anna Fritz.(Foto: Blodig Weekend)
2 af 2 Ivan kan ikke stå for fristelsen og begynder i en kokain-rus at dyrke sex med liget af en smuk kvinde i et lighus. (Foto: Blodig Weekend)
40 kommentarer
Vis kommentarer