Bodil-vinder: Nu med babe og bolig

Den boligløse skuespiller Roland Møller har fremlejet en lejlighed og er begyndt at date den smukke sexede Nicoline Toft

Roland Møller var stolt som en pave over sin smukke Bodil-date Nicoline Toft.(Foto: Mogens Flindt)
Roland Møller var stolt som en pave over sin smukke Bodil-date Nicoline Toft.(Foto: Mogens Flindt)

Da Ekstra Bladet talte med den nykårede Bodil-vinder Roland Møller i slutningen af november måned sidste år var han hjemløs og boede på sofaen hos diverse venner. Og den populære fynbo var også single. Men nu er der kommet andre boller på suppen. Roland mødte nemlig op på den røde løber til Bodil-festen med den smukke model Nicoline Toft under armene, og han kunne også overfor Ekstra Bladet afsløre, at han har fremlejet en lejlighed frem til Nytårsaften.

- Jeg kan huske, at der var en der sagde til mig dengang. Du er indstillet til en Bodil, hvad med, at du blev indstillet til en bolig. Men nu har jeg så vundet en Bodil, og jeg har også fremlejet en lejlighed de næste 10 måneder. Jeg er kommet væk fra alle sofaerne hos diverse venner. Nu kan jeg langt om længe få lov til at sove i min egen seng. Det er fanme rart, siger Roland Møller med et stort smil.

Rolands Møllers fandenivoldske fynske charme gik lige i hjertet på verdensstjernen Charlize Theron. (Foto: Mogens Flindt) Filmnyheder Hollywood-babe helt vild med Roland

Og for den populære skuespiller Roland Møller, der også er bud efter fra udlandet, er det helt afgørende, at han har et sted, hvor han kan arbejde i fred og ro. 

- Lige nu har jeg en base, hvor jeg i fred og ro kan sidde og læse alle de manuskripter, jeg får sendt fra Hollywood. For det vælter ind, siger Roland og tilføjer:

- Jeg får stort set et nyt manus ind af døren om ugen. Det er ikke tilbud om filmroller, men det er tilbud om at komme til casting på diverse film. Og det er sgu ikke mig, der opsøger alt det her. Det er filmselskaberne, der selv opsøger mig. De har set mig i filmen ’Under sandet’, der på engelsk hedder ’Land of Mines’. Og den er altså virkelig populær i filmbranchen rundt omkring ude i verden.

(Foto: Mogens Flindt) Filmnyheder Fra slem bølle til stolt Bodil-vinder

(artiklen fortsætter under billedet)

Her ses Nicoline Tofts frække selfie, som hun lavede i 2014 for at lære den selfie-elskende Helle Thorning Schmidt, hvordan man laver en ordentlig selfie.(Foto: Privatfoto)
Her ses Nicoline Tofts frække selfie, som hun lavede i 2014 for at lære den selfie-elskende Helle Thorning Schmidt, hvordan man laver en ordentlig selfie.(Foto: Privatfoto)
 

Det er et ganske nyt forhold

Du mødte om på den røde løber til Bodil-festen med den smukke Nicoline Toft under armen. Er det din nye kæreste?

- Nu må vi se, hvad der sker. Det er sådan rimelig nyt. Men vi dater. Vi svinger rigtigt godt sammen. Det er super fedt at være sammen med en kvinde, der har prøvet lidt af hvert. Hun er tidligere model. Og jeg har også haft hende med på nogle filmfestivaler. Hun forstår hele gamet, og hun supplerer mig rigtig godt. Hun er en stor støtte for mig. For det kan godt være ensomt at rejse rundt i verden med en film. Men hun er i hvert fald min Bodil-date her til aften. I høj grad, siger Roland.

Nicoline Toft er tidligere model. Hun rejste allerede til Milano som kun 15-årig. Som 18-årig var hun også model i New York, hvor hun blandt andet var til fest med den nykårede Oscar-vinder Leonardo DiCaprio. Idag arbejder Nicoline Toft blandt andet som DJ. I november 2014 blev hun kåret som Danmarks frækkeste DJ af Mmm.dk.

Det var også Nicoline Toft, der i 2014 tog pis på tidligere statsminister Helle Thornings Schmidts store trang til at lave selfier ved at lave en toilet-selfie, hvor hun selv poserede siddende på et toilet med bukserne nede om anklerne.

Sådan skal en selfie se ud, Thorning. (Privatfoto). Danske kendte Babe-dj bag toilet-selfie

Tre stolte Bodil-vindere: Roland Mølller, Trine Pallesen og Mille Lehfeldt.(Foto: Mogens Flindt)
Tre stolte Bodil-vindere: Roland Mølller, Trine Pallesen og Mille Lehfeldt.(Foto: Mogens Flindt)

Her kan du se traileren til 'Under Sandet'

1 af 5 Roland Møller poserer her med sin Bodil-date Nicoline Toft. Han vil ikke kalde hende sin kæreste endnu, men fortæller, at de dater.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 5 Her holder Ronald Møller sin takketale under Bodil-festen.(foto: Mogens Flindt)
3 af 5 Tre stolte Bodil-vindere: Roland Mølller, Trine Pallesen og Mille Lehfeldt.(Foto: Mogens Flindt)
4 af 5 Her ses Nicoline Tofts frække selfie, som hun lavede i 2014 for at lære den selfie-elskende Helle Thorning Schmidt, hvordan man laver en ordentlig selfie.(Foto: Privatfoto)
5 af 5 Roland Møller var stolt som en pave over sin smukke Bodil-date Nicoline Toft.(Foto: Mogens Flindt)