Casper og Klovn ikke fine nok til Bodil: - Det er synd for Mia

Casper Christensen og Frank Hvam sælger masser af billetter, men scorer ingen priser

Her kan du se eller gense Casper og Frank tale om 'Klovn Forever' i september sidste år

I aften deles årets Bodil-statuetter ud til de film, som de danske filmkritikere synes er bedst. Og der er mildt sagt en stor forskel på, hvad filmfolkene kan lide og hvad der trækker danskerne i biffen.

Casper Christensen og Frank Hvam er desværre løbet tør for gode idéer i ’Klovn – Forever’. (Foto: Per Arnesen) Filmanmeldelser - 22. sep. 2015 - kl. 21:29 'Klovn - Forever' er et slapt skuffejern

Årets uden sammenligning mest sete film, 'Klovn Forever', der fik 512.224 danskerne til at købe en biografbillet, er ikke nomineret til en eneste pris. Det var Casper Christensen og Frank Hvams film i øvrigt heller ikke, da der i januar blev uddelt Robert-priser.

Hvorfor det forholder sig sådan, har Casper Christensen selv et bud på:

- Det er jo nok fordi, at nogen vurderer, at vi ikke er dygtige nok. Jeg må da sige, at det er både skuffende og ærgerligt. Jeg er faktisk meget overrasket over, at sådan en som Mia (Mia Lyhne, red) ikke er nomineret for bedste kvindelige birolle. Hun laver en fantastisk skuespilmæssig præstation i vores film. Så det er nok det, jeg er mest ærgerlig over, siger han til Ekstra Bladet.

Filmnyheder - 3. aug. 2015 - kl. 12:34 Pinlig Klovn: Frank passet op i 'sort' kvarter

Casper Christensen ligger dog ikke fosterstilling og tudbrøler over, at der ikke er udsigt til en statuette hjemme på kaminhylden.

- Det er altså ikke noget, Frank og jeg går op i. Vi ser ikke showet og bruger ikke energi på det. Vi er faktisk ret lige glade. Det der er vigtigt for os er, at vi sælger nogle billetter og laver film, som folk gider at se, og det er lykkedes ret godt, siger han.

- Føler du ikke, at I bliver taget seriøst nok?

- Det ved jeg ikke rigtigt. Måske er vi bare dårlige. Jeg ved det ikke. Og jeg går altså ikke op i det. Det eneste jeg kan sige er, at jeg synes det er ærgerligt for Mia. Hun gør det vanvittigt godt og det synes jeg godt, at de kunne have belønnet. Frank og mig lever med det. Vi er fuldstændigt lige glade, siger han og genfortæller den halv-pinlige situation, hvor ham og Hvam faktisk fik en pris.

På sidste års filmfestival i Cannes fortalte Casper, at Frank er en endnu større klovn i virkeligheden. (Video: Stig Thøgersen)

Frank har sin karakteristiske kasket og undertrøje på, men ellers er Hvam og Christensen, som Gud har skabt dem på den nye filmplakat. (Foto: PR) Filmnyheder - 24. jun. 2015 - kl. 09:53 Casper og Frank viser nosser på filmplakat

- Vi vandt en publikums-Robert for den første 'Klovn'-film, men vi var ikke en gang inviteret til festen. Så det er altså ikke noget, man synes, at Frank og mig skal involveres i. Vi fik en telefonopringning, og det var det, griner han og fortsætter:

- Der er mennesker, der bliver lykkelig for en medalje og folk der bliver lykkelige for en Bodil. Så er der Frank og mig, der går efter nogle andre sejre her i livet.

- Hvad bliver I så lykkelige for?

- Vores samarbejde og vores gode venskab gennem 17 år. Og ikke mindst at vi hver dag vi møder på arbejde er ved at dø af grin, siger Casper Christensen og indvilliger i at fortælle, hvad makkerparret har gang i for tiden.

Filmnyheder - 24. jun. 2015 - kl. 13:15 Casper om nøgenbillede: Hårdt at kigge Frank op bagi

- Vi har næsten lagt sidste hånd på en ny spillefilm. Det er en komedie, men ikke en ny Klovn-film – og så kan jeg ikke sige mere, siger han hemmelighedsfuldt.

Filmnyheder - 15. maj. 2015 - kl. 18:56 Klovn i Cannes: Tour de Pussy er sjovere end Tour de Fisse

Her kan du se eller gense nogle af de sjove klip fra 'Klovn Forever':57 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere