Craig før Bond-premiere: - Jeg kom til skade hver dag under optagelserne

Daniel Craig og Naomie Harris, der spiller henholdsvis titelrollen og Bonds sekretær, har lavet mange af de halsbrækkende stunts selv

Daniel Craig er blevet udsat for lidt af hvert under optagelserne til 'Spectre'. (Foto: SF Film)
Daniel Craig er blevet udsat for lidt af hvert under optagelserne til 'Spectre'. (Foto: SF Film)

Forførende femme fatales, blodige biljagter, pistoler og pinsler.

Fredag den 30. oktober får den nye Bond-film, 'Spectre', premiere, og endnu en gang er 007-universet spækket med hæsblæsende actionscener og voldsomme mordsekvenser.

Se også: Britiske anmeldere er oppe at ringe over ny Bond-film

Flere af filmens skuespillere har insisteret på at lave stuntene selv, og det har både været vildt og vovet, fortalte blandt andre Daniel Craig i talkshowet 'The Graham Norton Show', skriver avisen Hello Magazine.

- Jeg kom til skade hver eneste dag under optagelserne. Jeg har fået rekonstrueret min højre skulder, og jeg har fået opereret begge mine knæ, fortalte den britiske Bond-bøf.

Se også: James Bond: Kun for pengenes skyld

Også for Naomie Harris, der spiller sekretæren Moneypenny, som Bond altid charmer sig ind på, har det været ved at gå gruelig galt.

- Jeg skulle køre ind i en flok mennesker, der skulle flygte ud til begge sider, som man selv ville rykke sig, hvis der kom en bil i ens retning. Men en af statisterne flyttede sig ikke, så jeg var lige ved at køre ham over. Det var så skræmmende. Jeg ramte ham heldigvis ikke, fordi jeg har ekstremt gode reflekser, sagde den 39-årige skuespillerinde.

Se også: Trist Daniel Craig: Jeg kan ikke længere gå på bar

Heldigvis har optagelserne alligevel været mere luksuriøse end livsfarlige, fortalte duoen i tv-interviewet.

- Jeg bliver behandlet så godt, at det er lige ved at stige mig til hovedet, sagde 47-årige Craig, mens Naomie Harris tilføjede:

- Jeg bliver ikke ligeså påvirket af palaveren. Jeg kan stadig sidde under en kæmpe plakat af mig selv uden at blive genkendt, jokede hun.

Se også: Jaloux Daniel Craig: Hold fingrene fra min dame

'Spectre' får dansk biografpremiere den 30. oktober, og det bliver fjerde gang, at Craig spiller agent 007, der har licens til at dræbe.

Superskurken, Franz Oberhauser, spilles af den dobbelte Oscar-vindende skuespiller Christoph Waltz, mens Monica Bellucci indtager rollen som en af filmens Bond-babes. Også danske Jesper Christensen er på rollelisten for tredje gang i en Bond-film, hvor han spiller den mystiske forbryder Mr. White.

Jesper Christensen er i en meget sølle forfatning i rollen som Mr. White, der er i dyb krise i den nye Bond-film 'Spectre'. (Foto: SF Film) Filmnyheder - 25. okt. 2015 - kl. 07:08 Ja, Bond dræbte Jesper

2 kommentarer
Vis kommentarer