Dansk Oscar-darling får drømmejob i Hollywood

Den danske Oscar-vindende kortfilmsinstruktør Anders Walter skal instruere filmatiseringen af romanen 'I Kill Giants' af Joe Kelly

Anders Walter (tv.) og Kim Magnusson poserer med deres Oscars, som de vandt for bedste kortfilm ved uddelingen i 2014. (Foto: Jordan Strauss, AP)
Anders Walter (tv.) og Kim Magnusson poserer med deres Oscars, som de vandt for bedste kortfilm ved uddelingen i 2014. (Foto: Jordan Strauss, AP)

Sidste år imponerede og triumferede den danske instruktør Anders Walter, da han vandt en Oscar-statuette for bedste kortfilm for den rørende fortælling 'Helium'.

Se også: Danske Oscar-bagmænd får statuette nummer fire

Nu fortsætter stjernestøvet med at drysse ned over den 37-årige charmør, der sætter sig i en international instruktørstol, når forfatteren Joe Kellys roman 'I Kill Giants' skal filmatiseres.

Det annoncerede filmens producenter i en erklæring mandag, skriver underholdningssiden The Wrap.

- Vi føler begge meget stærkt, at Anders har dybden og visionen, som er nødvendig for at bringe den fantastiske historie og karaktererne fra 'I Kill Giants' til live, siger filmselskabet Treehouse Pictures' præsident, Justin Nappi, der er meget imponeret over Walters enestående filmiske talent med at instruere unge skuespillere.

Unik forståelse for børn
- Anders har en unik forståelse for børn, og deres uhyggelige evne til at stå over for livets mest vanskelige udfordringer - som eksempelvis i 'Helium', lyder det videre i erklæringen.

I den Oscar-vindende film 'Helium' imponerede Walter ved at instruere den dengang kun syvårige Pelle Falk Krusbæk, der spillede rollen som den dødeligt syge dreng Alfred, der mener, at himmelen er kedeligt sted, og derfor opfinder fantasiriget Helium sammen med hospitalspedellen Enzo.

'I Kill Giants' bevæger sig inden for samme tematik, idet den handler en ung pige, hvis fantasi om onde monstre i hendes verden også kommer til live i den virkelige.

I øjeblikket er man stadig ved at finde skuespillerne, så indspilningerne kan begynde senere på året.

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere