Dansk skuespillerinde: Håber jeg møder Clooney igen

Julie Agnete Vang er den eneste danske skuespiller, der nogensinde har spillet sammen med George Clooney 

Her ses Julie Agnete Vang sammen med selveste George Clooney i den norske reklamefilm fra 2011. Måske løber de ind i hinanden igen i Berlin.

BERLIN(Ekstra Bladet): Selv om Julie Agnete Vang er kæreste med skuespilleren Thomas Voss og for seks måneder siden fik datteren Eva, håber hun inderligt på at møde selveste George Clooney her under filmfestivalen i Berlin, hvor hun i den kommende uge skal ned og repræsentere Thomas Vinterbergs film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen i Berlin.

Julie Agnete Vang og Magnus Millang spiller den liderlige Mona og den nørdede Steffen i Thomas Vinterbergs film 'Kollektivet'. (Foto: Philip Davali) Filmnyheder Den liderlige og nørden

Julie Agnete Vang Christensen er her i gang med at filme den nye reklame sammen med George Clooney i Costa Rica.(Foto: DNB) Danske kendte Danske Julie på bryllupsrejse med Clooney

Julie er nemlig den eneste danske skuespiller, der nogen sinde har spillet over for den populære verdensstjerne. Det skete i 2011 i forbindelse med to reklamer for den norske bank DnB Nor, hvor Julie i den første reklamefilm vågner op som verdens heldigste kvinde dagen derpå og finder ud af, at hun er blevet gift med George Clooney. I den anden reklamefilm er parret på bryllupsrejse i Mexico.

Julie Vang Christensen i aktion sammen med George Clooney. (Foto fra reklamefilmen). Danske kendte Clooney roser dansker: Vi havde det sjovt sammen

Clooney er sød
Julie fortæller, at hun befandt sig rigtig godt i Clooneys selskab, og at hun lærte ham godt at kende, selv om optagelserne kun varede i to dage.

Og det er faktisk ikke umuligt, at Julie vil rende ind i George Clooney. Han har nemlig hovedrollen i Coen-brødrenes nye film, ’Hail, Caesar’, der her i Berlin åbnede hele festivalen i torsdags.

– Hvis du møder Clooney, vil du så gå hen og hilse på ham?

– Ja, helt sikkert. Sidste gang jeg mødte ham, troede jeg ikke, at han kunne huske mig. Så jeg prøvede faktisk at være sådan lidt ’hard to get’. Men det viste sig, at han godt kunne huske mig. Heldigvis, griner Julie.

Danske kendte Clooney på bryllupsrejse med sin danske udkårne

Julie Agnete Vang skal i Berlin repræsentere Thomas Vinterbergs nye film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen. (Foto: Philip Davali)
Julie Agnete Vang skal i Berlin repræsentere Thomas Vinterbergs nye film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen. (Foto: Philip Davali)
 

1 af 2 Julie Agnete Vang skal i Berlin repræsentere Thomas Vinterbergs nye film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen. (Foto: Philip Davali)
2 af 2 Her ses Julie Agnete Vang sammen med selveste George Clooney i den norske reklamefilm fra 2011. Måske løber de ind i hinanden igen i Berlin.(Foto: PR Foto)