Dansker scorer hovedrolle i Hollywood

Roland Møller får en af de bærende roller i filmen 'Skyscraper'

Roland Møller har scoret endnu en rolle i USA. Foto: Polfoto
Roland Møller har scoret endnu en rolle i USA. Foto: Polfoto

Roland Møller har for alvor fået den karrieremæssige snebold til at rulle i Hollywood.

Fynboen har netop scoret en bærende rolle i filmen 'Skyscraper', hvor han skal spille overfor blandt andre Dwayne 'The Rock' Johnson og Neve Campbell, som mange kender fra 'Scream' og tv-serier som ’Vi bli’r i familien’ og ’House of Cards'.

Det er det amerikanske filmmagasin Deadline, der skriver om danskerens nye rolle, og overfor Ekstra Bladet bekræfter hans manager Louise Castenskiold, at 'den er god nok'.

Roland Møller slog igennem som skuespiller i Danmark i fængselsfilmen 'R', som han oprindeligt var konsulent på på grund af sin kriminelle fortid. I forbindelse med det arbejde blev han tilbudt en af filmens bærende roller, og det blev startskuddet til hans blomstrende karriere.

Se også: Fra slem bølle til stolt Bodil-vinder

Herhjemme er Roland Møller også kendt fra sine roller i blandt andet 'Kapringen', 'Nordvest' og 'Under Sandet', som Møller i 2016 fik en Bodil-statuette for.

I USA har Roland Møller medvirket i blandt andet ’Atomic Blonde’ med Charlize Theron og ’The Commuter’, der får premiere næste år.

’Skyscraper’ er både skrevet og instrueret af amerikanske Rawson Marshall Thurber. Der er ikke afsløret så meget om handlingen, andet end at der er tale om et amerikanskproduceret gidseldrama, der foregår i Hong Kong. ’Skyscraper’ forventes at få premiere næste sommer i USA. Optagelserne til filmen er netop gået i gang.

Se også: Ekskriminel Bodil-vinder: Man kan ikke snyde publikum

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen