David Owe: Nu som politimand i tysk tv-film

Den danske skuespiller medvirker i den tyske krimi-film 'Nord, Nord, Mord', hvor han spiller overfor Sofie Lassen-Kahlke, der også er politibetjent i filmen

Skuespilleren Dawid Owe springer meget snart ud som en dansk politimand i en tysk tv-film. (Foto: Mogens Flindt)
Skuespilleren Dawid Owe springer meget snart ud som en dansk politimand i en tysk tv-film. (Foto: Mogens Flindt)

Den tidligere Vild med Dans-vinder og skuespiller David Owe er i fuld gang med optagelserne til en tysk tv-film med titlen 'Nord, Nord, Mord', der skal vises på den tyske tv-station ZDF.

- Det er den sjette film i rækken nogle tyske tv-film, der sætter fokus på nogle tyske betjente, der arbejder i det nordlige Tyskland, fortæller Dawid Owe til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Handlingen foregår på den tyske ø Sylt, og jeg spiller en tysk politimand på Rømø. I filmen spiller jeg i øvrigt sammen med Sofie Lassen-Kahlke, der også spiller en dansk betjent fra Rømø.

- I filmen bliver der begået et mord på den tyske ø Sylt. Og i forbindelse med mordet er der noget vraggods, der driver ind på Rømø, og så bliver vi involveret i opklaringsarbejdet, fortæller David Owe.

Vikingespil i Jylland
Skuespilleren er i øvrigt også sprunget ud som instruktør:

- Lige nu er jeg i gang med at instruere et stort vikinge-spil, der skal opføres ved Jels tæt ved Kolding. Der er ca. 450 medvirkende. Og netop nu er vi i gang med prøver og auditions, fortæller David Owe om vikinge-spillet med titlen 'Starkad', der skal opføres i Jels med start i juli måned.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen