Depardieu: Jeg holder stadig af Putin

Den store franske skuespiller blev presset ud i udtalelser omkring konflikten mellem Rusland og Ukraine

Depardieu tænder sig lige en smøg foran verdenspressen i Cannes.(Foto: AP)
Depardieu tænder sig lige en smøg foran verdenspressen i Cannes.(Foto: AP)

CANNES (Ekstra Bladet): Den i bogstaveligste stand store franske skuespiller, der render rundt med en vom der får kong Henriks mave til at ligne et vaskebræt, blev presset ud i politiske udtalelser under pressekonferencen på hans nye film 'Valley of Love'.

Depardieu har nemlig på et tidspunkt udtalt, at han mener, at Ukraine er en del af Rusland, og han blev derfor spurgt, om han stadig mener det, efter at han er flyttet fra Rusland tilbage til Frankrig:

- Konflikten mellem Rusland og Ukraine er en forfærdelig ting. Men jeg elsker stadig Sovjetunionen højt. Nå nej, jeg mener Rusland, svarede Depardieu og understøttede derfor ubevidst eller bevidst sin gode ven Putins ambitioner om et større Rusland.

- Jeg holder også stadig væk af min gode ven Putin, forklarede Depardieu.

Men hvordan er dine visioner for Ukraine?

- Det er ikke op til mig at bedømme, hvad der skal ske i Ukraine. Jeg var chokeret, da konflikten mellem Ukraine og Rusland startede. Jeg elsker også Ukraine og folket i Ukraine. Og jeg hader krig og konflikter. Det betyder jo, at folk dør, sagde Depardieu.

(artikllen fortsætter under billedet)

Her sludrer Depardieu med sin gode ven Putin.(Foto: AP)
Her sludrer Depardieu med sin gode ven Putin.(Foto: AP)
 

Se også: Depardieu langer ud efter Ruslands opposition

Sønnen begår selvmord
Den 66-årige franske filmstjerne, der i september måned sidste år udtalte, at han ofte drikker 14 flasker rødvin om dagen, er netop i Frankrig under filmfestivalen i Cannes sprunget ud i en rolle, hvor han på et plan faktisk spiller sig selv. Og han er også skuespiller og hedder også Gerard i filmen, hvor han spiller overfor Frankrigs store skuespillerinde Isabelle Huppert, der også hedder Isabelle i filmen.

Gerard Depardieu påstår, at han kan drikke 14 flasker vin om dagen. (Foto: AP) Intl. kendte - 16. sep. 2014 - kl. 09:40 Depardieu afslører: Kan drikke 14 flasker vin om dagen

Filmen sætter fokus på et tidligere ægtepar, der ikke har set hinanden i en lang årrække. Men for et halvt års tid siden fik de et brev fra deres afdøde søn, der havde begået selvmord i Death Valley i USA. Og han skriver, at de kan møde ham igen, hvis de tager til Death Valley. Og så rejser det tidligere ægtepar til USA på en meget personlig rejse for at møde deres søn.

Jeg er blevet fed
I filmens 134 minutter går Gerard Depardieu i øvrigt rundt i bar mave og flasher sin store vom. En af de første replikker han siger til sin sin eks-kone er også meget passende: Jeg er blevet fed.

På et tidspunkt er der en amerikansk turist, der vil have en autograf af filmens karakter, Gerard, selv om han ikke kan huske, hvilke film han har medvirket i, og så skriver Gerard sig med 'Robert de Niro'. Måske en ønskedrøm for Gerard Depardieu, der tilbage i 1980'erne var en af Frankrigs absolut bedste skuespillere.

Det har dog knebet med præstationerne gennem de sidste mange år, der har været præget af utallige skandaler.

Se også: Skandaleplaget filmstjerne mødte ikke op i retten

Depardieu havde svært ved at holde sig fra sin smukke kollega Isabelle Huppert.(Foto: AP)
Depardieu havde svært ved at holde sig fra sin smukke kollega Isabelle Huppert.(Foto: AP)
 

 

Isabelle Huppert og Gerard Depardieu i en scene fra filmen 'Valley of Love' af instruktøren Guillaume Nicloux.(Foto: Cannes Festival)
Isabelle Huppert og Gerard Depardieu i en scene fra filmen 'Valley of Love' af instruktøren Guillaume Nicloux.(Foto: Cannes Festival)
 

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

1 af 4 Depardieu havde svært ved at holde sig fra sin smukke kollega Isabelle Huppert.(Foto: AP)
2 af 4 Isabelle Huppert og Gerard Depardieu i en scene fra filmen 'Valley of Love' af instruktøren Guillaume Nicloux.(Foto: Cannes Festival)
3 af 4 Her sludrer Depardieu med sin gode ven Putin.(Foto: AP)
4 af 4 Depardieu tænder sig lige en smøg foran verdenspressen i Cannes.(Foto: AP)
41 kommentarer
Vis kommentarer