Disse to Oscar-kjoler får seks stjerner

Der var topkarakterer til Julianne Moore og Lupita Nyongo'o. Nicole Kidman får aftenens laveste karakter for sit kjolevalg

Både Lupita Nyong'o og Julianna Moore valgte hvide kjoler. (Fotocollage AP)
Både Lupita Nyong'o og Julianna Moore valgte hvide kjoler. (Fotocollage AP)

Sidste års Oscar-vinder Lupita Nyong'o og dette års Oscar-vinder, Julianne Moore var aftenens bedst klædte til Oscar-uddelingen i Dolby Theater i Los Angeles i nat.

Det mener Louise Amstrup, stylist på Alt for Damerne. Hun var her til morgen indbudt til Ekstra Bladets live tv-udsendelse om den amerikanske prisuddeling.

- Julianne Moores kjole er fantastisk. Den er meget smuk med sin havfruefacon, siger Louise Amstrup, der lod seks stjerner regne ned over den perlebesatte robe.

Oscar-festen byder traditionelt på haute couture-galla og prêt-à-porter-kjoler, og prisuddelingen regnes som en af verdens bedste udstillingsvinduer for desigerne og for stjernerne.

- Det betyder meget for dem at blive set med det rigtige tøj. Mange af dem får  lavet en kjole, der er specialdesignet til dem, fortæller Louise Amstrup, der især var begejstet for håndværket på Lupita Nyong'os kjole.

Se i tv-klippet herunder, hvad Louise giver af stjerner til Anna Kendrick, Gina Rudriguez, Jennifer Lopez' prinsessedrøm, Keira Knightley, Lady Gaga,  Laura Dern, Meryl streep, Scarlett Johansson, Oprah Winfrey og Jennifer Aniston. Og hør hvorfor Louise Amstrup ikke er begejsteret for Nicole Kidmans valg af kjole.

Jennifer Lopez vakte opsigt med sin flotte prinsessekjole. (Foto: AP)
Jennifer Lopez vakte opsigt med sin flotte prinsessekjole. (Foto: AP)
 

'Birdman' løb med flere priser til søndagens show. (Video. AP)

Eddie Redmayne løb med en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. (Video: AP)

 Julian Moore fik en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. (Video: AP)

J.K. Simmons var på forhånd favorit til vinde prisen for bedste mandlige birolle - og han endte med at vinde. (Video: AP)

Patricia Arquette vandt en Oscar for bedste kvindelige birolle, for sin præstation i 'Boyhood'. (Video: AP)

Se højdepunkter fra den røde løber. (Video: AP)

Se Ekstra Bladets filmanmelder Henrik Queitsch og Oscar-ekspert Søren Langelund vurdere dette års Oscar-uddeling

1 af 4 - Det er fuldstændig fantastisk. Hun har nærmest taget udgangspunkt i herrernes garderobe. Man forbinder det ikke decideret med Oscar. Hun skiller sig ud fra mængden, siger Alt for Damernes stylist og giver 5 stjerner til Meryl Streep. (Foto: AP)
2 af 4 - Det er en Versace-kjole. Om nogen kan hun bære det, siger Louise Amstrup og giver 5 stjerner til Jennifer Aniston. (Foto: AP)
3 af 4 Nicole Kidman får hug for sit valg af Oscar-kjole. (Foto: AP)
4 af 4 Både Lupita Nyong'o og Julianna Moore valgte hvide kjoler. (Fotocollage AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere