Eksklusivt på EB: Se trailer til 'Skammerens datter'

Se den nye teaser-trailer til den kommende danske storfilm 'Skammerens Datter' - helt eksklusivt i fem timer 

Her kan du se traileren til 'Skammerens Datter'

- Når du ser på andre mennesker, så viser du dem de ting, som de helst vil glemme, og al det, som de skammer sig over.

Således fortæller Maria Bonnevie i rollen som Skammeren sin datter Dina (Rebecca Emilie Sattrup) om hendes særlige nedarvede evne i starten af den nye teaser-trailer for den kommende danske storfilm, der har premiere i de danske biografer den 26. marts 2015.

Og det ser ekstremt lovende ud med en troværdig Middelalder-stemning, utroligt flotte billeder, imponerende heste-scener, ild og mørke og en stor truende borg samt riddere med drabelige sværd. Det kunne godt se ud, som der er noget at glæde sig til for både børn og voksne.

Der er fortsat et halvt år til biografpremieren torsdag den 26. marts, og hos filmens danske distributør Nordisk Film Distribution er der høje forventninger.

Se også: Afsløring: Danmarks nye Dina

(artiklen fortsætter under billedet)

Den danske skuespiller Peter Plaugborg leger her med de to unge danske skuespillerinder Rebecca og Petra, der har rollerne som Dina og Rosa.(Foto: Nepenthe Film)
Den danske skuespiller Peter Plaugborg leger her med de to unge danske skuespillerinder Rebecca og Petra, der har rollerne som Dina og Rosa.(Foto: Nepenthe Film)
 

- 'Skammerens datter' har alle de elementer, som man kan drømme om, og der er vitterlig tale om en både dramatisk og gribende fortælling, som vil ramme både store og små, når filmen glider henover lærredet. Vi har store forventninger til denne film og betragter den som årets absolut vigtigste danske spillefilm for ‘de største’ i familien. Med offentliggørelsen af  de første billeder, tager vi hul  hul på en kampagne, som skal trække danskerne ind i et både dramatisk og medrivende univers, siger direktør Jan Lehmann, Nordisk Film Distribution i en pressemeddelelse.

'Skammerens datter' er instrueret af Kenneth Kainz og manuskriptet er skrevet af den Oscar-vindende Anders Thomas Jensen, baseret på den første bog i Lene Kaaberbøls succesrige fire-binds bestsellerserie.

Se også: Søren Malling: 42 kilo tungere

Opgør mellem fyrstesønner
Filmen tager udgangspunkt i Dina, der  bor i en lille landsby med sin mor, der er skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og - ikke mindst - deres skyld og få dem til at skamme sig over deres mørkeste gerninger. Men selv om Dina absolut ikke er begejstret for sine skammerøjne, viser de sig snart nyttige, da hun pludselig med livet som indsats, hvirvles ind i et blodigt opgør mellem to fyrstesønner.

Historien tager fart, da den unge livsglade fyrstesøn, Nicodemus, kaldet Nico, uretmæssigt anklages for mordet på sin egen familie. Skammeren lokkes til Dunark og hvirvles ind i en myriade af intriger, beskyldninger og risko for at miste sit eget liv. Skammerens Datter er et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasyverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord.

Se også: Dødelig sværdkamp i Skammerens datter

Se også: Roland Møller slås med sværd

Skuespillereren Roland Møller bliver her sminket før en scene.(Foto: Kim Kastrup)
Skuespillereren Roland Møller bliver her sminket før en scene.(Foto: Kim Kastrup)
 

En stjernebesætning
Den store og altdominerende rolle som pigen Dina spilles af Rebecca Emilie Sattrup og i rollen som veninden Rosa ses Petra Maria Scott Nielsen – derudover medvirker Peter Plaugborg som Drakan , Jakob Oftebro som Nico, Søren Malling som Våbenmesteren, Allan Hyde som Davin, Maria Bonnevie som Skammeren, Melussina , Stina Ekblad som Dama Lizea , Laura Bro som Fru Petri og Olaf Johannessen som Mester Maunus.

Se også: Dansk forfatter i tårer over filmatiseringen af sin egen bog

Se også: Laura Bro har sin baby med på filmoptagelse

Maria Bonnevie og Laura Bro spiller henholdsvis Skammeren samt fru Petri.(Foto: Kim Kastrup)
Maria Bonnevie og Laura Bro spiller henholdsvis Skammeren samt fru Petri.(Foto: Kim Kastrup)

 

Soldaterne står her vagt ved den store borg i 'Skammerens Datter'.(Foto: Kim Kastrup)
Soldaterne står her vagt ved den store borg i 'Skammerens Datter'.(Foto: Kim Kastrup)
 

1 af 6 Den danske skuespiller Peter Plaugborg leger her med de to unge danske skuespillerinder Rebecca og Petra, der har rollerne som Dina og Rosa.(Foto: Nepenthe Film)
2 af 6 Her holder de meget overbevisende statister pause under optagelserne til 'Skammerens Datter' i Tjekkiet.(Foto: Kim Kastrup)
3 af 6 Skuespillereren Roland Møller bliver her sminket før en scene.(Foto: Kim Kastrup)
4 af 6 Soldaterne står her vagt ved den store borg i 'Skammerens Datter'.(Foto: Kim Kastrup)
5 af 6 Maria Bonnevie og Laura Bro spiller henholdsvis Skammeren samt fru Petri.(Foto: Kim Kastrup)
6 af 6 Rebecca Emilie Sattrup er imponerende god i rollen som Skammerens datter Dina.(Foto: Nepenthe Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen