Er hun gravid?

Nu spekuleres der i diverse medier, om skuespillerinden Carey Mulligan fra Thomas Vinterbergs seneste film er gravid

Her ankommer Thomas Vinterberg, Carey Mulligan og Matthias Schoenaerts til præmiere på 'Far From the Madding Crowd' i London. (Video: Splash)

Den britiske skuespillerinde Carey Mulligan, der fik sit internationale gennembrud i 2009 i Lone Scherfigs film 'An Education', var i onsdag på den røde løber i London i forbindelse med en anden danskers nye film, nemlig selveste Thomas Vinterbergs engelske film 'Far from the madding crowd'.

Se også: Lykkelige Lone hitter i Berlin

Og her kom der hurtigt spekulationer blandt de internationale pressefolk, om Carey Mulligan er gravid. Hun mødte nemlig op i en meget speciel palet-kjole fra det franske modehus Dior, der virkede, som den var designet til netop at skjule en eventuel graviditet. Ifølge blandt andre HollywoodLife og internetstedet Popsugar virkede det, som om Carey Mulligan forsøgte at skjule en lille bule på maven.

Carey Mulligan, der også spillede hovedrollen i den store Hollywood-film 'The Great Gatsby, giftede sig i 2012 med sin barndomsven Marcus Mumford fra bandet 'Mumford & Sons', og blandt gæsterne til brylluppet var blandt andre Sienna Miller, Colin Firth og Jake Gyllenhaal.

Smukke Carey i interaktion med en af sine fans.(Foto: AP)
Smukke Carey i interaktion med en af sine fans.(Foto: AP)
 

Se også: Carey Mulligan gifter sig med folkemusiker

Tre forskellige bejlere
I Thomas Vinterbergs nye engelske kostume-drama spiller Carey Mulligan den handlekraftige, selvstændige kvinde Bathsheba, der i 1800-tallet flytter til en lille landsby, hvor hun har arvet sin onkels gård. Her får hun opmærksomhed fra hele tre vidt forskellige bejlere: Den jordnære fåreavler Gabriel, den charmerende sergent Frank og den velhavende William Boldwood.

De bejlende mænd spilles af Matthias Schoenaerts, Tom Sturridge og Michael Sheen. Juno Temple har også en rolle i filmen.

Se også: Belgiens Mads Mikkelsen i danske internationale film

'Far from the Madding Crowd' er baseret på Thomas Hardys klassiske roman fra 1874 og er foruden at være forfatterens første litterære succes også kendt som Hardys klareste hyldest til den landlige idyl. Filmen har premiere i de danske biografer den 23. april.

Carey Mulligans specielle palet-kjole fra Dior var med til at sætte graviditets-rygterne i gang på den røde løber i London.(Foto: AP)
Carey Mulligans specielle palet-kjole fra Dior var med til at sætte graviditets-rygterne i gang på den røde løber i London.(Foto: AP)
 

 

1 af 6 Carey Mulligans specielle palet-kjole fra Dior var med til at sætte graviditets-rygterne i gang på den røde løber i London.(Foto: AP)
2 af 6 Her taler Carey Mulligang med sine fans. (Foto: AP)
3 af 6 Carey Mulligan og Tom Sturridge ses her i en scene fra Thomas Vinterbergs nye film 'Far from the madding crowd'.(Foto: Zuma Press)
4 af 6 Carey Mulligan og Matthias Schoenaerts på den røde løber i London.(Foto: AP)
5 af 6 Smukke Carey i interaktion med en af sine fans.(Foto: AP)
6 af 6 Thomas Vinterberg ses her sammen med Carey Mulligan, der nu rygtes gravid, og med skuespilleren Matthias Schoenaerts på den røde løber i London.(foto: Eun Cherry/Photoshoot)
9 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere