Flaskepost fra P hitter i de danske biografer

Filmen 'Flaskepost fra P' har solgt mere end 200.000 billetter i premiereweekenden

Her kan du se filmens trailer

207.669 har købt billet til at se filmen 'Flaskepost fra P' i biografen.

Det er første gang, at en dansk film formår at sælge mere end 200.000 billetter i premiereweekenden inklusive snigpremierebilletter, oplyser Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

Nikolaj Lie Kaas som Carl Mørck i den uspændende krimi 'Flaskepost fra P' (Foto: Henrik Ohsten) Filmanmeldelser - 3. mar. 2016 - kl. 05:57 'Flaskepost fra P' er krimiens svar på en Big Mac

Hos produktionsselskabet Zentropa vækker det glæde.

- Vi har gjort os umage med at udvikle universet og lave film som både underholder og imponerer.

Taget filmen til sig
- Jeg er stolt over, at vi i dansk film har kunnet opbygge en højkvalitetsfilmserie med de bedste skuespillere og filmfolk, vi har. Vi skal glæde os over, at danskerne i den grad har taget både film og bøger til sig, siger producer Louise Vesth i en pressemeddelelse.

'Flaskepost fra P' er baseret på Jussi Adler-Olsens krimi af samme navn.

Den er instrueret af Hans Petter Moland og handler om et søskendepar, der forsvinder fra en religiøs menighed.

Se også: Lie Kaas: Jeg får lov til at blande mig

Carl Mørck og Assad fra politiets afdeling Q efterforsker sagen og finder lighedstegn mellem en otte år gammel flaskepost og de forsvundne børn.

I premiereweekenden købte danskerne 154.342 billetter til filmen, hvortil kommer 53.327 snigpremierebilletter. Det giver ifølge Have Kommunikation alt 207.669 billetter i åbningsweekenden.

Danske kendte - 3. mar. 2016 - kl. 15:06 Kendte til bekendelse: Dét skræmmer os mest

'Flaskepost fra P' har solgt henholdsvis 22.000 og 33.000 flere billetter i premiereweekenden end de to tidligere film om Afdeling Q, 'Fasandræberne' og 'Kvinden i Buret'.

Filmatiseringerne af 'Kvinden i buret' og 'Fasandræberne' solgte i alt henholdsvis 724.000 billetter og 768.000 billetter.

Børn forsvinder på mystisk vis i 'Flaskepost fra P'. (Foto: Henrik Ohsten) Filmnyheder - 2. mar. 2016 - kl. 14:33 I morgen strømmer folk i biografen

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere