Forelskede pandaer

Rune Klan og Vicki Berlin lægger stemme til pandaerne Po og Mei Mei - og sidstnævnte nye panda er vist ret forelsket i Po i filmen 'Kung Fu Panda 3'

Vicky Berlin og Rune Klan lægger stemmer til figurerne Po og Wei Wei i den nye store tegnefilm 'Kung Fu Panda'. (Foto: Jakob Jørgensen)
Vicky Berlin og Rune Klan lægger stemmer til figurerne Po og Wei Wei i den nye store tegnefilm 'Kung Fu Panda'. (Foto: Jakob Jørgensen)

- Det har været vildt sjovt at lægge stemme til pandaen Po. Men det er jo også lidt ensomt. Det er bare mig og en tekniker. Jeg har ikke mødt nogen af de andre skuespillere. Og så er det et job, hvor man kan møde op i jogging-bukser, siger komikeren Rune Klan, der lægger stemme til hovedkarakteren pandaen Po i den nye store film 'Kung Fu Panda', der har premiere i 101 biografer i hele landet den 17. marts.

I split og spagat
I filmen kæmper Po mod superskurken Kai og benytter sig af kamp-sporten Kung Fu. Er det nogen du også følte ved kun at lægge stemme til karakteren?

- Ja, det kan du bande på. I 80 procent af alle mine sætninger, siger jeg: Uh, åh. Ah samt alle mulige udtryk man bruger i kamp, når man slår eller bliver ramt. Og jeg kan i øvrigt også gå både i spagat og split lige som Po, griner Rune Klan.

Vicki Berlin lægger stemme til den kvindelige karakter Mei Mei, der er en helt ny kvinde i Panda-universet.

Forelsket panda
- Mei Mei har rigtig meget selvtillid. Hun synes selv, at hun er fuldstændig fantastisk. Hun brager igennem filmen. Og så er hun  i øvrigt slør-danser og forelsket i Po, forklarede Vicki Berlin under gallaforestillingen i Imperial i København her til formiddag.

I 'Kung Fu Panda 3' vender pandaen Po tilbage i det hidtil største komedieeventyr. Da Pos forsvundne panda-far pludseligt dukker op, rejser den genforenede duo til et hemmeligt pandaparadis, hvor de møder en masse morsomme, nye pandaer. Men da den overnaturlige superskurk Kai begynder en færd gennem Kina for at besejre alle Kung Fu-mestrene, må Po gøre det umulige – lære at træne en landsby fuld af hans legesyge, klodsede venner til at blive den ultimative hær af Kung Fu-pandaer!

De danske stemmer laves af blandt andre  Rune Klan, Vicki Berlin, Søren Hauch-Fausbøll og Lars Thiesgaard. Se også her mange af de kendte, der dukkede op til galla-forestillingen.

Po træder i karakter som Kung Fu-ekspert i Kung Fu Panda 3.(Foto: SF Film)
Po træder i karakter som Kung Fu-ekspert i Kung Fu Panda 3.(Foto: SF Film)

En utrolig sjov panda. Po er genial. (Foto: SF Film)
En utrolig sjov panda. Po er genial. (Foto: SF Film)
 

1 af 8 Rasmus Bjerg havde taget hele familien med i biografen. Hans kone Helle og parret to børn Valder og Ella samt Ellas veninde Eleonora.(Foto: Jakob Jørgensen)
2 af 8 Christiane Schaumburg-Müller mødte op med sine to nevøer Aske og Jon.(Foto: Jakob Jørgensen)
3 af 8 Vejr-værten Peter Tanev mødte frem med sin datter Ella.(Foto: Jakob JØrgensen)
4 af 8 Pusle Helmuth poserer med sin datter Victoria og datterens veninde Sofia.(Foto: Jakob Jørgensen)
5 af 8 Den højgravide vejr-vært Cecile Hother mødte op med sine to nevøer Anton og Holger. (Foto: Jakob Jørgensen)
6 af 8 Po træder i karakter som Kung Fu-ekspert i Kung Fu Panda 3.(Foto: SF Film)
7 af 8 En utrolig sjov panda. Po er genial. (Foto: SF Film)
8 af 8 Vicky Berlin og Rune Klan lægger stemmer til figurerne Po og Wei Wei i den nye store tegnefilm 'Kung Fu Panda'. (Foto: Jakob Jørgensen)
2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere