Forrygende anmeldelser til anden sæson af tv-serien 'Fargo'

'Fargo' bliver udnævnt til måske den bedste drama-serie i dette årti samt som kandidat til årets bedste tv-serie med 5 og 6-stjernede anmeldelser

Ted Danson i rollen som Hank Larson.(Foto: HBO Nordic)
Ted Danson i rollen som Hank Larson.(Foto: HBO Nordic)

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at mange danskere følger diverse tv-serier på streamings-tjenester som blandt andet Netflix og HBO, og i denne uge var der på HBO Nordic premiere på en af de helt gode af slagsen, nemlig anden sæson af tv-serien 'Fargo', der har fået forrygende anmeldelser.

Ekstra Bladets anmelder Henrik Quietsch gav første afsnit af tv-serien fem stjerner. Han skriver følgende om tv-serien:

’Fargo’ var et modigt og særdeles vellykket bud på at basere en tv-serie på Coenbrødrenes film af samme navn med Billy Bob Thornton i rollen som lejemorderen Lorne Malvo, men han døde som bekendt til sidst.

Så hele holdet er skiftet ud i anden sæson, men modsat ’True Detective’ er der tråde tilbage til første sæson, da en af hovedrolle-indehaverne (Patrick Wilson) er en yngre udgave af Lou Solverson, som den gang var pensioneret og far til politikvinden Molly Solverson. Vi befinder os også stadig i det nordlige, snedækkede USA.

(artiklen fortsætter under billedet)

Kirsten Dunst kommer i rollen som Peggy til at køre en flygtende tredobbelt morder ihjel. Hendes mand er slagter, og han sørger for at liget bliver skaffet af vejen.(foto: HBO Nordic)
Kirsten Dunst kommer i rollen som Peggy til at køre en flygtende tredobbelt morder ihjel. Hendes mand er slagter, og han sørger for at liget bliver skaffet af vejen.(foto: HBO Nordic)
 

Starter ud med et tredobbelt mord
Første episode starter med et voldsomt tredobbelt mord på en lille diner, og så er vi ellers i gang. Seriens hovedskaber Noah Hawley formår i det hele taget på stærkt overbevisende facon at bibeholde den makabre og absurde tone, der kendetegner mange af Coens værker, som ofte kredser om såkaldt ’almindelige’ mennesker, der involveres i knap så almindelige begivenheder. Og rent stilistisk er serien også en hyldest til 70’ernes let kiksede æstetik med hyppig brug af splitscreen og gæstevisit af både Jimmy Carter og Ronald Reagan. Alt tyder på, at HBO har skabt endnu en tv-klassiker, skriver Henrik Quietsch.

Anmeldelser helt i top
Jyllands Posten giver seks stjerner og skriver: ' Fargo' holder. Også i sæson 2. Se den, det er kunst.

Soundvenue giver også seks stjerner og skriver:  Måske den bedste dramaserie overhovedet i dette årti.

Og filmmagasinet Ekko er også meget rosende - men giver dog kun fem stjerner: De fire afsnit, som er blevet sendt ud til anmeldelse, bliver kun bedre og bedre. Hvis den tendens fortsætter, er Fargo en stærk kandidat til årets bedste tv-serie. Den sjette stjerne ligger og lurer i horisonten, når sæsonen er færdig.

Ted Danson og Patrick Wilson i rollerne som de to politimænd Hank Larsson og Lou Solverson.(Foto: HBO Nordic)
Ted Danson og Patrick Wilson i rollerne som de to politimænd Hank Larsson og Lou Solverson.(Foto: HBO Nordic)
 

1 af 3 Kirsten Dunst kommer i rollen som Peggy til at køre en flygtende tredobbelt morder ihjel. Hendes mand er slagter, og han sørger for at liget bliver skaffet af vejen.(foto: HBO Nordic)
2 af 3 Ted Danson og Patrick Wilson i rollerne som de to politimænd Hank Larsson og Lou Solverson.(Foto: HBO Nordic)
3 af 3 Ted Danson i rollen som Hank Larson.(Foto: HBO Nordic)
4 kommentarer
Vis kommentarer