Game of Thrones-stjerne erstatter Persbrandt

Gunvald Larsson skrives ud af serien og erstattes af nordmand

Kristofer Hivju som Tormund Giantsbane. (Foto: All Over Press)
Kristofer Hivju som Tormund Giantsbane. (Foto: All Over Press)

51-årige Mikael Persbrandt efterlader et stort tomrum, når han forlader Beck-filmene. Den svenske stjerneskuespiller har spillet rollen som Gunvald Larsson 26 gange i alt i tv-filmene, men nu forlader han produktionen efter blot fire af otte nye planlagte film.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Peter Haber og Mikael Persbrandt i Beck. (Foto: All Over Press)
Peter Haber og Mikael Persbrandt i Beck. (Foto: All Over Press)

Den længstkørende svenske politiserie nogensinde har dog sikret en god erstatning i den norske 'Game of thrones'-stjerne, 36-årige Kristofer Hivju, der skal spille rollen som politibetjenten Steinar Hovland.

Han bliver dermed ny partner til Martin Beck, der bliver spillet af Peter Haber.

- Det er klart, at han (Persbrandt, red.) har gjort et stort indtryk som Gunvald. Jeg er en stor beundrer af Persbrandt. Han er en vældig god skuespiller, som virkelig har skabt en ikonisk rollefigur. Men jeg skal ikke være en ny Gunvald, siger Kristofer Hivju til Aftonbladet.

Film, tv & radio - 19. mar. 2015 - kl. 00:15 TV: Se klip fra Game of Thrones sæson 5 her

I 'Game of Thrones' spiller nordmanden rollen som Tormund Giantsbane, der især er en gennemgående figur i den fjerde og kommende femte sæson af den amerikanske tv-serie. Femte sæson får premiere i mere end 170 lande verden over simultant med premieren på HBO i USA søndag den 12. april.

Men det næste stykke tid skal Kristofer Hivju tilbringe i Stockholm.

- Jeg har været en Beck-fan længe, så det var selvfølgeligt, at jeg takkede ja, da det kunne lade sig gøre med mit skema. Jeg har spillet mange farlige mænd, så jeg synes, det er dejligt at spille politimand, siger Kristofer Hivju.

Skrives ud af serien
Persbrandts afhop indebærer afslutningen for seerfavoritten Gunvald Larsson, og ifølge seriens producent er det allerede afgjort, hvordan Gunvald Larsson bliver skrevet ud af serien, men det bliver først afsløret for seerne i januar 2016, når den femte film i serien har premiere.

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere