Håber Pilou Asbæk dør i Game of Thrones

Filminstruktøren Tobias Lindholm har arbejdet sammen med Pilou Asbæk i hele tre film og håber nu, at hans hovedrolle-skuespiller får en hurtig død i sin nye rolle i Game of Thrones

Filminstruktøren Tobias Lindholm ses her i midten til gallapremieren på hans nye film 'Krigen' sammen med sine to hovedrolle-skuespillere Pilou Asbæk og Tuva Novotny.(Foto: Mogens Flindt)
Filminstruktøren Tobias Lindholm ses her i midten til gallapremieren på hans nye film 'Krigen' sammen med sine to hovedrolle-skuespillere Pilou Asbæk og Tuva Novotny.(Foto: Mogens Flindt)

- Det er tredje gang Skipper. Jeg har stadig lidt dårlig samvittighed over for din kone og din datter og dine brødre og din mor og far. Jeg synes, at jeg hiver dig igennem sølet gang efter gang. Du fortjener hæder, og i stedet får du en masse skæld ud og en masse udfordringer. Du har været en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg håber inderligt ikke, at jeg skal fortsætte uden dig Pilou.

Pilou Asbæk har i en periode under fem år som skuespiller spillet hovedrollen i film eller tv-serier om tre forskellige danske krige - tv-serien ’1864’, Filmen ’9. april’, og nu filmen ’Krigen’: Men nu lover jeg, at jeg ikke vil medvirke i flere krigsfilm. Her ses Pilou Asbæk i en dramatisk scene fra 'Krigen'. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Filmnyheder - 9. sep. 2015 - kl. 15:24 Pilou: Det har været en voldsom oplevelse

Sådan lød den varme hyldest i går aftes fra filminstruktør Tobias Lindholm sin sin hovedrolle-skuespiller Pilou Asbæk i hans nye film 'Krigen. Tobias Lindholm havde også Pilou Asbæk i hovedrollen i sine to første film, fængselsfilmen 'R' samt filmen 'Kapringen' Og der er ingen tvivl om, at Tobias Lindholm også ønsker at arbejde sammen med Pilou i fremtiden. Derfor tilføjede han fra scenen i Imperial Biografen også:

- Og jeg er formodentlig den eneste, der håber, at Pilou Asbæk bliver slået meget hurtigt ihjel i sin nye rolle i Game of Thrones, sagde Tobias Lindholm.

Pilou Asbæk blev udfordret mentalt i rollen som kompagnichefen i den nye film 'Krigen'.(Foto: Tariq Mikkel Khan) Filmnyheder - 10. sep. 2015 - kl. 14:45 Pilou: Jeg følte, at jeg selv sad på anklagebænken

Det er nemlig netop for nylig blevet afsløret at den store danske skuespiller Pilou Asbæk skal spille rollen som piraten  Euron Greyjoy, der er onkel til Theon og Yara Greyjoy i den amerikanske tv-serie Game of Thrones.

Filmen 'Krigen' kan ses i biograferne netop nu.

33-årige Pilou Asbæk er nu på vej med et internationalt gennembrud med sin rolle i Game of Thrones.(Foto: Tariq Mikkel Khan) Filmnyheder - 7. sep. 2015 - kl. 15:34 Pirat Pilou: Det er en drømmerolle

Se også: Kvindelig soldat på den røde løber

1 af 2 Pilou Asbæk er fomidabel god i 'Krigen'.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Filminstruktøren Tobias Lindholm ses her i midten til gallapremieren på hans nye film 'Krigen' sammen med sine to hovedrolle-skuespillere Pilou Asbæk og Tuva Novotny.(Foto: Mogens Flindt)