Her er de danske anmelderes dom over Bond

Allerede onsdag aften kom de første danske anmeldere med deres dom over Bond-filmen 'Spectre'

Den 24. James Bond-film havde mandag aften gallapremiere i London og fredag har den dansk premiere i 120 biografer. Filmen varer to timer og 28 minutter. (PR-foto)
Den 24. James Bond-film havde mandag aften gallapremiere i London og fredag har den dansk premiere i 120 biografer. Filmen varer to timer og 28 minutter. (PR-foto)

De udenlandske filmanmeldere har vist stor begejstring over den nye James Bond-film 'Spectre', og det tyder på, at det også gælder de danske anmeldere.

De to store dagblade Jyllands-Posten og Politiken er allerede kommet med deres dom over filmen, der har dansk premiere fredag. Her kan man for fjerde gang se Daniel Craig i hovedrollen som den ikoniske James Bond alias Agent 007.

LÆS EKSTRA BLADETS ANMELDELSE HER:
De mange actionsekvenser er selvfølgelig af spitzenklasse, men efter den første time taber 'Spectre' både tempo og retning. (Foto: SF Film) Filmanmeldelser - 28. okt. 2015 - kl. 08:44 Anmeldelse: Bond - hverken mere eller mindre

I Jyllands-Posten får filmen fem stjerner ud af seks stjerner af filmanmelder Katrine Sommer Boysen.

Hun kalder det ikke alene en fremragende Bond-film, men en fremragende film. Og det er ikke mindst filminstruktøren, Sam Mendes, fortjeneste.

- Sam Mendes har gjort det med Bond-universet, som Christopher Nolan formåede at gøre det med sine 'Batman'-film. Aktualiseret en gammel kending og gjort ham og filmene bedre end nogensinde før, skriver hun.

Se også: Britiske anmeldere er oppe at ringe over ny Bond-film

Filmanmelder hos Politiken Kim Skotte er knap så begejstret. Han mener filmen 'Skyfall' var bedre end 'Spectre'. Han giver dog alligevel fire hjerter ud af seks.

- Craig (Daniel Craig red.) og instruktør Sam Mendes vil så gerne udvikle Bond og gøre ham menneskelig uden at fornærme alverdens Bond-disciple.

- Men det er svært at gøre en supermand til menneske uden at gøre både supermanden og mennesket til parodier, skriver Kim Skotte afslutningsvis.

Se også: Se billederne: De kendte til Bond-galla

11 kommentarer
Vis kommentarer