Her er den sidste 'Hunger Games'-trailer

Efterårets tre blockbustere - Star Wars, James Bond og Hunger Games - kæmper om billetkøbernes opmærksomhed

Fans af stort anlagte science fiction-, action- og agentbrag har meget at se frem til i årets sidste måneder, der byder på hele tre film med potentiale til at blive gedigne blockbustere.

Det drejer sig naturligvis om det sidste afsnit i den ekstremt populære 'Hunger Games'-serie, den første nye 'Star Wars'-film i 10 år samt James Bond-efterfølgeren til storsælgende 'Skyfall'.

I forhold til at fastholde biografgængernes interesse er trailere som bekendt et helt afgørende værktøj for de velsmurte marketing-maskiner, og nu er den sidste trailer til 'Hunger Games: Mockingjay - Del 2' netop frigivet.

Maveplasker eller megahit?
Filmen-serien om den bueskydende Katniss Everdeen og hendes kamp for kærlighed og retfærdighed har oversteget alle forventninger i forhold til billetsalg, og det afsluttende kapitel har derfor en hel del at leve op til, hvis  det dystopiske drama ikke skal ende som en maveplasker.

'Hunger Games: Mockingjay - Del 2' får dansk premiere den 18. november.

En anden af de helt store film, der skal lokke folk i biografen i slutningen af året, er 'Star Wars: The Force Awakens', der har dansk premiere den 17. december.

Store forventninger
Det forventes, at der vil blive frigivet en ny og sidste trailer i slutningen af denne måned, men indtil da må vi nøjes med den nedenstående trailer:

Desuden kan man se lidt flere klip i denne officielle, sydkoreanske trailer her:

James Bond-serien lever desuden i bedste velgående og oven på den seneste film 'Skyfalls' store succes - både hos anmeldere og fans - er forventningerne til 'Spectre' enorme. Der er dansk premiere den 30. oktober:

2 kommentarer
Vis kommentarer