Hit-serie om hiphop-imperie kommer til Danmark

En af årets mest omtalte serier kan fra juni streames på Viaplay

Her kan du se traileren til 'Empire'

- Musikken reddede mit liv, fortæller hovedpersonen Lucious Lyon, der spilles af Terrence Howard, i den amerikanske hitserie 'Empire'.

Men selvom musikken fik Lucious Lyon ud af Philadelphias slum, hvor han som ni-årig solgte stoffer, kan den ikke reddede ham i hans kamp mod sygdommen ALS.

Tre år har han tilbage, får han at vide af lægerne.

Se også: Vi vil selv bestemme tv-tid og indhold

Og her begynder så musikverdenens 'Game of Thrones'. Lucious Lyon er nemlig den succesfulde ejer af et hiphop-imperie, hvoraf kun en af hans tre sønner skal overtage det efter hans død.

Men hvilken?

Og hvad med ekskonen, der var med til at starte firmaet op, men som har siddet i fængsel i de succesfulde år, og som nu bliver løsladt?

Filmnyheder - 23. feb. 2015 - kl. 09:38 Manden bag Breaking Bad skaber ny krimiserie

Terrence Howard spiller hiphop-mogulen Lucious Lyon, der skal udpege en af sine tre sønner til at overtage sit musik-imperium. (PR-foto)
Terrence Howard spiller hiphop-mogulen Lucious Lyon, der skal udpege en af sine tre sønner til at overtage sit musik-imperium. (PR-foto)

'Empire' skildrer ikke kun et konkurrencepræget hiphop-miljø, men fortæller også - den gode, gamle - historie om, hvordan en stor arv, kan skabe splid i en søskendeflok.

Serien byder desuden på adskillige kendte navne foran kameraet, hvor Terrence Howard er i front. Derudover medvirker blandt andre supermodellen Naomi Campbell, Kurt Cobains enke Courtney Love, sangerinden Estelle og skuespilleren Cuba Gooding Jr. Også en række musikere medvirker som sig selv, blandt andre Snoop Dogg, Mary J. Blige, Rita Ora og Gladys Knight.

Se også: Her er verdens værste serieafslutninger

'Empire' fik premiere i januar på tv-stationen FOX og øgede uge for uge øget sit seertal, indtil den sidste episode af første sæson afsluttede med svimlende 23 millioner amerikanere klistret til fjernsynet. Det er det højeste antal seere i USA til en sidste episode af en ny serie, siden 'Grey's Anatomy' havde premiere i 2005.

Imdb er serien blevet ratet til 8,2.

Fra den 12. juni kan serien streames på Viaplay.

(Foto: Jonas Olufson) Tips og guides Geniale tricks og totalt overblik: Her er den ultimative streaming-guide

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere