Hollywood-veteran lovpriser Oscar-vært

Hugh Jackman har kun rosende ord tilovers for Neil Patrick Harris, som er vært for årets Oscar-uddeling

Neil Patrick Harris, nok bedre kendt som Barney Stinson, er vært til årets Oscar uddeling. (FOTO: Richard Shotwell/AP)
Neil Patrick Harris, nok bedre kendt som Barney Stinson, er vært til årets Oscar uddeling. (FOTO: Richard Shotwell/AP)

De fleste danskere kender ham som den pigeglade, jakkesæt-klædte og små-sociopatiske Barney Stinson fra den populære tv-serie "How I Met Your Mother".

Men når de prestigefyldte Oscar-statuetter skal uddeles natten til mandag dansk tid, er det en helt anden rolle, som Neil Patrick Harris skal udfylde.

Her skal han nemlig stå i spidsen for det traditionsrige show, og ifølge den verdenskendte skuespiller Hugh Jackman bliver Neil Patrick Harris en fremragende vært.

- Du er født til at indtage den scene, skriver Jackman således på sin Twitter-profil om et billede, hvor han og Harris står side om side i hver deres jakkesæt.

Oscar-nomineringer er på plads. Den 22. februar bliver statuetterne uddelt til de endelige vindere. (Foto: AP) Filmnyheder Oscar 2015: Og de nominerede er...

Den prestigefyldte prisuddeling løber af stablen klokken halv tre natten til mandag, og mange eksperter spår, at filmen "Boyhood" kommer til at løbe med prisen for bedste film.

Filmen har taget 12 år at producere, og den handler om en ung drengs turbulente opvækst i en amerikansk skilsmissefamilie.

"Boyhood" har i år allerede vundet både en Golden Globe-statuette og en BAFTA for bedste film.

Event & Kultur TV: Vinder Medina en Oscar i nat?

Se billedet af Jackman og årets Oscar-vært lige her: https://twitter.com/RealHughJackman

0 kommentarer
Vis kommentarer