Hollywoods nye darling indtog København

Shailene Woodley er noget af det hotteste i den amerikanske filmby lige nu

Hollywood-darlingen Shailene Woodley var i går i København for at promovere sin nye film, 'Insurgent'. (Foto: Anthon Unger)
Hollywood-darlingen Shailene Woodley var i går i København for at promovere sin nye film, 'Insurgent'. (Foto: Anthon Unger)

Der er altid en ny skuespiller på vej op ad popularitetsstigen i Hollywood.

For tiden er det 23-årige Shailene Woodley. Og hun kravler hurtigt opad.

I går besøgte den unge stjerne København i forbindelse med gallapremieren på sin nyeste film, 'Insurgent', der er anden del i 'Divergent'-serien.

Hun glædede sig til at vise filmen frem til publikum, fortalte hun til Ekstra Bladet.

- Det er nervepirrende. Den er meget større end den første, og det føles spændende, sagde hun.

Filmnyheder - 13. mar. 2015 - kl. 09:42 Danske teenagere i ekstase over Hollywood-besøg

Shailene Woodley går ikke så meget op i sin berømmelse, og er for eksempel ikke på hverken Twitter eller Instagram, som mange af hendes Hollywood-kollegaer. (Foto: Anthon Unger)
Shailene Woodley går ikke så meget op i sin berømmelse, og er for eksempel ikke på hverken Twitter eller Instagram, som mange af hendes Hollywood-kollegaer. (Foto: Anthon Unger)

At dømme ud fra de fremmødte teenagepigers reaktion, da hun trådte ind i Imperial, var det ikke til at misforstå, at den amerikanske skuespiller for alvor er blevet populær.

Mere en 1000 fans var mødt op - nogle fordi de havde fået fingrene i en billet til gallapremieren og andre bare for at få et glimt og måske en autograf af den unge kvinde.

Fælles for de fremmødte var dog, at de hvinede hysterisk igennem, uanset hvad Shailene Woodley gjorde eller sagde, som var hun en anden rockstjerne.

Helle Thorning-Schmidt med sin datter, Camilla, og datterens veninde til premiere på 'Insurgent'. Filmnyheder - 12. mar. 2015 - kl. 22:59 Helle T: Her er hendes hemmelige last

Og selvom hun måske ikke er rockstjerne, er hun godt på vej til at blive en ægte filmstjerne.

Som 19-årig brød hun igennem, da hun i 2011 spillede over for George Clooney i 'The Descendants', som vandt en Oscar.

Siden har hun haft hovedroller i flere film, blandt andet som den kejtede Aimee i 'The Spectacular Now', som pigen Kat, hvis mor forsvinder, i 'White Bird in a Blizzard' og som den kræftsyge Hazel i 'En flænge i himlen'.

Og med hovedrollen som rebellen Tris i 'Divergent' har hun for alvor fået fat i det brede publikum.

Theo James og Shailene Woodley i 'Insurgent'. (Foto: Allstar Picture Library)
Theo James og Shailene Woodley i 'Insurgent'. (Foto: Allstar Picture Library)

Flere anmeldere har de seneste år rost hende til skyerne.

- Hun er som et omvandrende batteri fyldt med empati. Helt åben følelsesmæssigt, let af aflæse og meget tiltalende. Woodley kommer til at lave det her resten af livet, og hun ligner en, der faktisk ikke kan gøre for, at hun altid giver dig noget ærligt og jordnært på det hvide lærred, lød det for eksempel fra HitFix' anmelder i forbindelse med 'Divergent', der havde premiere sidste forår.

Theo James og Shailene Woodley skal i Imperial i aften. (Foto: Allstar Picture Library) Filmnyheder - 12. mar. 2015 - kl. 15:08 Verdensnavne tager i biffen i København

Ekstra Bladet spurgte til den danske gallapremiere Shailene Woodley, hvad hun har af planer fremover for sin karriere, når nu hun allerede i en ung alder har opnået mere end de fleste når på et helt liv i Hollywood.

Hun lader dog til at tage det hele med ophøjet ro og blot tage et enkelt skridt ad gangen.

- Det må vi se, svarede hun og tilføjede:

- Lige nu arbejder jeg på en film om Edward Snowden af Oliver Stone.

'Insurgent' med Shailene Woodley i hovedrollen har premiere den 18. marts.

Her kan du se Shailene Woodley og hendes kollega, Theo James, blive interviewet af Julie Zangenberg til gallapremieren i Imperial. (Video og redigering: Jesper Rise Børjesen)

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere