Hunk til teenage-premiere: Jeg blev slået i hovedet

Theo James har selv udført de fleste af sine stunts i 'Insurgent' - men ikke uden knubs

Theo James har indkasseret  selv vil lave sine stunts. (Foto: Anthon Unger)
Theo James har indkasseret selv vil lave sine stunts. (Foto: Anthon Unger)

Nogle skuespillere vil have stuntmænd og 'bodydoubles' til de scener, som de ikke selv føler sig trygge ved at indspille.

Men der er også de skuespillere, der helst vil gøre så meget som muligt selv - også selvom det kan blive farligt eller komme til at gøre ondt.

En af dem, der hører til i sidstnævnte kategori er briten Theo James, som spiller en hovedrolle i 'Insurgent', som er film nummer to i 'Divergent'-serien.

Hollywood-darlingen Shailene Woodley var i går i København for at promovere sin nye film, 'Insurgent'. (Foto: Anthon Unger) Filmnyheder - 13. mar. 2015 - kl. 11:44 Hollywoods nye darling indtog København

Under optagelserne til filmen har han forsøgt at klare så mange stunts som muligt selv.

- Jeg kan godt lide at gøre så meget selv, som jeg kan. Det en del af den karakter, jeg spiller, og hvis du alligevel er med i en stor action-film, kan du ligeså godt også gøre den del af arbejdet. Ellers ser du jo bare på, at en anden gør det, siger han til Ekstra Bladet.

Helt omkostningsfrit har det dog ikke været at lægge krop til de mange kampscener, der er i filmen, som handler om et oprør mod det siddende regime i en post-apokalyptisk udgave af millionbyen Chicago.

- Jeg blev slået i ansigtet et par gange, siger den 30-årige skuespiller.

Filmnyheder - 13. mar. 2015 - kl. 09:42 Danske teenagere i ekstase over Hollywood-besøg

Her kan du se traileren til 'Insurgent'.

I går besøgte han Danmark sammen med sin kollega, amerikaneren Shailene Woodley. Sammen var de med i Imperial til den danske gallapremiere på 'Insurgent', der har reel premiere onsdag den 18. april.

Inden biografbesøget nåede de to verdensnavne at tage en hurtig tur rundt i den danske hovedstad.

- Her er dejligt. Vi har ikke haft så meget tid, men vi havde to timer, hvor vi gik en tur. Det har jo været en smuk dag, siger Theo James og tilføjer:

- Vi lagde mærke til, hvordan kanalerne er helt ren. I London ville de have en meget anderledes farve!

Helle Thorning-Schmidt med sin datter, Camilla, og datterens veninde til premiere på 'Insurgent'. Filmnyheder - 12. mar. 2015 - kl. 22:59 Helle T: Her er hendes hemmelige last

Herunder kan du se et uddrag fra, da gallapremierens vært, Julie Zangenberg, interviewede Shailene Woodley og Theo James på scenen i Imperial:

Julie Zangenberg interviewer Theo James og Shailene Woodley. (Video og redigering: Jesper Rise Børjesen)

Theo James og Shailene Woodley i 'Insergent'. (Foto: Allstar Picture Library)
Theo James og Shailene Woodley i 'Insergent'. (Foto: Allstar Picture Library)

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere