Hvorfor fanden fik jeg ikke en rolle i Game of Thrones?

Emil Thorup raser over, at han ikke fik rollen som Darnaery Targaryens bror Visery i tv-serien 'Game of Thrones'

Emil Thorup poserer her med to Game of Thrones-statister.(Foto: Anthon Unger)
Emil Thorup poserer her med to Game of Thrones-statister.(Foto: Anthon Unger)

- Da jeg så første sæson af Game of Thrones og så Darnaery Targaryen og hendes høje store lyshårede bror spillet af Harry Lloyd, tænkte jeg straks: Hvorfor er jeg ikke blevet casted som Visery Targaryen. Hvorfor er jeg ikke blevet spurgt. Og hvorfor fik jeg ikke rollen? Hør lige her. Han har fået farvet sit hår. Han er høj og arisk og et kæmpe røvhul. Jeg havde passet perfekt til rollen. Jeg havde ikke engang behøvet at spille en karakter. Jeg skulle bare være mig selv, siger Emil Thorup, da vi møder ham til gallapremieren til første afsnit af sæson 5 i Game of Thrones i Imperial Biografen.

Radio- og tv-værten lægger i øvrigt ikke skjul på, at han er fanatisk fan af Game of Thrones.

Birgitte Hjort Sørensen sidder her i tronstolen i Imperial Biografen.(Foto: Anthon Unger) Filmnyheder - 10. apr. 2015 - kl. 14:43 Birgitte Hjort: Sjovt at lege røver og soldat i Game of Thrones

Jeg er vild med dværgen
- Jeg er den vildeste fan af Game of Thrones. Jeg har gjort alt for at være her i aften. Jeg skulle f.eks. have haft en lang hyggelig middag her til aften,  men den blev gjort ganske kort, så jeg kunne nå at være her. Og jeg har også sagt nej tak til et konferencier-job, jeg skulle have lavet i aften. Game of Thrones er altså vigtigere.

Hvem er din  yndlingskarakter i Game of Thrones?

- Jeg har det rigtig godt med dværgen Tyrion. Nu er han jo dømt til døden. Og jeg kan næsten ikke vente med at få at se, hvad der sker med ham. Jeg håber, at 5. sæson bliver hans sæson. Og jeg er også helt vild med Coster Waldaus karakter Jaime Lannister, der hele tiden går på en knivsæg mellem god og ond. En vaskeægte helt med kun en hånd, siger Emil Thorup.

Første afsnit af sæson 5 af Game of Thrones kan ses på HBO Nordic på mandag.

Emil Thorup ville have givet sin højre hånd for at få rollen som Visery Targaryen i Game of Thrones.(Foto: Polfoto)
Emil Thorup ville have givet sin højre hånd for at få rollen som Visery Targaryen i Game of Thrones.(Foto: Polfoto)

Her kan du høre et interview med Birgitte Hjort, der spiller med i 'Game of Thrones' (video: Anthon Unger)

1 af 2 Emil Thorup ville have givet sin højre hånd for at få rollen som Visery Targaryen i Game of Thrones.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Emil Thorup poserer her med to Game of Thrones-statister.(Foto: Anthon Unger)
17 kommentarer
Vis kommentarer