Ja, Bond dræbte Jesper

James Bond har uld i mund omkring drabet på Jesper Christensen alias Mr. White i en tidligere Bond-film - men producenterne bekræfter

Jesper Christensen er i en meget sølle forfatning i rollen som Mr. White, der er i dyb krise i den nye Bond-film 'Spectre'. (Foto: SF Film)
Jesper Christensen er i en meget sølle forfatning i rollen som Mr. White, der er i dyb krise i den nye Bond-film 'Spectre'. (Foto: SF Film)

London(Ekstra Bladet):  For nogle dage siden sagde Jesper Christensen i DR’s ’Aftenshowet’, at han i rollen som Mr. White blev skudt i halsen og dræbt af selveste James Bond i filmen ’Quantum of Solace’, men at scenen efterfølgende blev klippet ud.

Daniel Craig i en dramatisk scene fra den nye Bond-film ’Spectre’ i et snelandskab.(Foto: SF Film) Filmnyheder - 24. okt. 2015 - kl. 16:59 James Bond til Ekstra Bladet: Det rager ikke jer!

Se også: Verdens ældste Bond-babe: - Jeg elsker kage, pasta, vin og god sex

Ekstra Bladet forsøgte selvfølgelig at få Daniel Craig til at bekræfte historien, men det holdt hårdt?

– Jesper Christensen vrøvler hele tiden. Men er det virkelig sandt? Jeg kan ikke huske det. Måske er det rigtigt. Men Mr. White overlever jo altid.

– Men hvordan har det været for dig for tredje gang at spille over for Jesper Christensen?

– Jesper er bare fantastisk. Og det har været en uforglemmelig oplevelse at arbejde sammen med ham.

Se også: I et halvt år troede jeg at jeg var død

Den ondeste skurk
– Jesper Christensen er ikke bare skurk. Han er den ondeste skurk. I en af de tidligere Bond-film dræber han jo mit livs kærlighed. Han er en hardcore-dræber, fortæller Daniel Craig, der dybt bevæget fortæller om den scene, han har med Jesper Christensen i den nye Bond-film, ’Spectre’.

– Han er så rørende i scenen i ’Spectre’. Det var et emotionelt øjeblik for mig. Jeg er en stor fan af Jesper Christensen, siger Daniel Craig, der i filmen bliver sendt videre i handlingsforløbet med Jesper Christensens måske sidste replik i en Bond-film, der lyder således: James Bond. Du er en drage, der danser i en orkan.

Se også: Jaloux Daniel Craig: Hold fingrene fra min dame

Producenter bekræfter
Filmens producenter, Barbara Broccoli og Michael G. Wilson, er dog meget klarere i mælet med hensyn til, at Jesper Christensen faktisk er blevet dræbt i en tidligere film og nu på mirakuløs vis genopstår i ’Spectre’.

– Jesper har haft en hård tid som Mr. White. Men det er helt rigtigt, at Jesper blev myrdet af James Bond i en af de tidligere film. Men vi endte med at klippe scenen ud, siger Michael G. Wilson, og Barbare Broccoli tilføjer:

– Vi har gjort så meget ved stakkels gamle Jesper. Men det var heldigt, at hans dødsscene blev klippet ud dengang, for så kunne vi bringe ham tilbage til denne nye Bond-film. Han er en utrolig god skuespiller.

Bond-filmen 'Spectre' har premiere i Danmark på fredag.


Se traileren til 'Spectre' her.

Daniel Craig er ikke meget for at indrømme, at han faktisk myrdede Jesper Christensen i Bond-filmen 'Quantum of Solace'. Scenen blev dog klippet ud af filmen.(Foto: SF Film)
Daniel Craig er ikke meget for at indrømme, at han faktisk myrdede Jesper Christensen i Bond-filmen 'Quantum of Solace'. Scenen blev dog klippet ud af filmen.(Foto: SF Film)

1 af 2 Daniel Craig er ikke meget for at indrømme, at han faktisk myrdede Jesper Christensen i Bond-filmen 'Quantum of Solace'. Scenen blev dog klippet ud af filmen.(Foto: SF Film)
2 af 2 Jesper Christensen er i en meget sølle forfatning i rollen som Mr. White, der er i dyb krise i den nye Bond-film 'Spectre'. (Foto: SF Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer