Kendt brystbombe får igen rolle i dansk film

Christina Hendricks kendt fra tv-serien 'Mad Men' er på rollelisten til Nicolas Winding Refns kommende horror-film 'The Neon Demon'

Halløjsa: Se lækre Christina Hendricks på den røde løber før Emmy-uddelingen i 2014. (Video: Splash)

De fleste kender den barmfagre Christina Hendricks i rollen som den sexede Joan Holloway i tv-serien 'Mad Men'. I 2011 sprang hun også ud i rollen som Blanche i den danske filminstruktør Nicolas Winding Refns populære film 'Drive'. Og nu er hun igen på rollelisten til Refns kommende horror-film, der starter optagelser den 30. marts i Los Angeles.

Se også: Se Mad Men-Christina strutte i Cannes

Det er dog ikke den 39-årige Christina Hendricks, der har hovedrollen i filmen. Det er derimod den kun 16-årige Elle Fanning, der på trods af sin unge alder er et stort navn i Hollywood med roller i bl.a. J.J. Abrams 'Super 8', Sofia Coppolas 'Somewhere, Sally Potters 'Ginger & Rosa' og Disneys 'Maleficent'. Med på rollelisten er også Keanu Reeves, Jena Malone, Abbey Lee Kershaw og Bella Heathcote.

Se også: Christinas bryster overskyggede alt og alle

(artiklen fortsætter under billedet)

Den kun 16-årige Hollywood-stjerne Elle Fanning skal spille hovedrollen i Refns kommende horror-film 'The Neon Demon'.(Foto: AP)
Den kun 16-årige Hollywood-stjerne Elle Fanning skal spille hovedrollen i Refns kommende horror-film 'The Neon Demon'.(Foto: AP)
 

Ung fotomodel flytter til Los Angeles
Filmen tager udgangspunkt i den unge fotomodel Jesse, der  flytter til Los Angeles. Og her bliver en gruppe kvinder i modebranchen hurtigt opslugt af hendes ungdommelighed – og de vil gøre, hvad det kræver for at blive som hende.

Nicolas Winding Refn har skrevet manuskriptet i samarbejde med Mary Laws.

- Jeg ser frem til 'The Neon Demon'; en film, der udstiller vor tids skønhedsidealer og voksende narcissisme; en film, hvor Nicolas Winding Refn endnu en gang viser sine høje kunstneriske ambitioner i et stilrent neon-univers, fortæller filmkonsulent Kim Leona, der har støttet filmen via Det Danske Filminstitut.

 Hold på hat og briller: Brysterne løber løbsk! (Video: Splash)

Blandt de kreative kræfter er der flere gengangere fra hans tidligere film, blandt andet klipper Matthew Newman og komponist Cliff Martinez fra 'Drive'. Filmens lyddesign kommer Kristian Eidnes Andersen til at stå for.

'The Neon Demon' er en ren dansk produktion, men med bred international finansiering. Igen er det Lene Børglum, der producerer for Space Rocket Nation.

Budget på 52 millioner kroner
Filmens samlede budget er på 52 mio. kr., hvoraf Det Danske Filminstitut har støttet med 7,5 mio. kr. Hoveddelen af finansieringen er fundet via salg af visningsrettigheder af filmen samt private investeringer fra primært Frankrig, England, USA og Japan.

Franske Gaumont og Wild Bunch er som på Refns to foregående film salgsagenter og medfinansiør på 'The Neon Demon'.

Der er forventet verdenspremiere i 2016.

Nicolas Winding Refn laver dansk film i Los Angeles med amerikanske skuespillere på rollelisten.(Foto: AP)
Nicolas Winding Refn laver dansk film i Los Angeles med amerikanske skuespillere på rollelisten.(Foto: AP)
 

1 af 3 Nicolas Winding Refn laver dansk film i Los Angeles med amerikanske skuespillere på rollelisten.(Foto: AP)
2 af 3 Den kun 16-årige Hollywood-stjerne Elle Fanning skal spille hovedrollen i Refns kommende horror-film 'The Neon Demon'.(Foto: AP)
3 af 3 Christina Hendricks spillede rollen som Blanche i Refns film 'Drive'. Nu springer hun også ud i hans kommende film 'The Neon Demon'.(Foto: AP)
18 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere