Klassiker i ny indpakning: Stolthed og fordom - og zombier?

Zombie-versionen af den klassiske Jane Austen-roman bliver nu til spillefilm

Se traileren til 'Stolthed og Fordom og Zombier' her.

Det skabte en del omtale, da forfatter og film- og tv-producer Seth Grahame-Smith i 2009 lavede en zombie-version af Jane Austens 1813-klassiker 'Stolthed og fordom', og takket være den store omtale endte bogen faktisk med at sælge så godt, at den i april 2009 indtog en tredjeplads på New York Times' prestigefulde bestsellerliste.

Ligesom så mange andre succesfulde bøger bliver den nu til en spillefilm, som forventes at ramme biograferne til næste forår.

På rollelisten står blandt andet Lena Headey og Charles Dance, som mange formentlig kender som henholdsvis Cersei og Tywin Lannister i den populære HBO-serie 'Game of Thrones'. Hovedrollen som Elizabeth Bennet indtages af Lily James, som tidligere har medvirket i blandt andet 'Wrath of the Titans' og haft gæsteoptrædender i serier som 'Downtown Abbey' og 'Secret Diary of a Call Girl'.

Se også: Zombie-invasion i København

Historien i 'Stolthed og fordom og zombier' følger Jane Austens oprindelige fortælling om den problematiske kærlighed mellem folk fra forskellige sociale klasser i det 19. århundredes victorianske England, dog tilsat en zombie-epidemi. Derfor er de ellers pæne piger trænet til at være hårdtslående zombie-jægere.

Her på redaktionen kan vi kun bifalde zombieficeringen af allerede populære film, og opfordrer derfor den danske filmbranche til at komme i sving med at lave zombie-versioner af danske film. Vi tillader os at komme med et par forslag til film, som vi gerne ser zombie-udgaver af:

  • I Kina spiser de hunde og zombier
  • Terkel i knibe og zombier
  • Klovn og zombier
  • Far til fire og zombier
  • Flammen og Citronen og zombier
  • Spies og Glistrup og zombier
  • Mænd og høns og zombier
  • Sommeren '92 og zombier

Opfordringen er hermed givet. Nu glæder vi os til at se resultatet.

Se traileren til 2005-versionen af 'Stolthed og Fordom' (uden zombier) med Keira Knightley i hovedrollen herunder:

20 kommentarer
Vis kommentarer