Købesex-serie kommer til Danmark

Neil og Graces ægteskab udvikler sig til en rutschebanetur ud i escort-verdenen

Her kan du se traileren til 'Satisfaction'.

Vi kender alle sammen den klassiske kærlighedshistorie fra Hollywood. Den hvor der er knas i ægteskabet, men efter lidt skænderier og måske et sidespring eller to ender det hele naturligvis lykkeligt.

Serien 'Satisfaction', der nu kommer til Danmark, bryder med den klassiske historier og åbner op for en noget mere moderne version af et kærlighedsdrama.

Se også: Glæd dig: 10 fede serier i 2015

Manden i forholdet, succesfulde Neil Truman, har et godt job, bor pænt, kører i en stor bil og har en smuk hustru.

På overfladen er alt lige i skabet.

Men når Neil skraber lidt i sin egen polerede overflade, kan han godt mærke, at han ikke er helt lykkelig. Han arbejder for meget, og for at blive gladere siger han jobbet i investeringsbanken op.

Theo James har indkasseret  selv vil lave sine stunts. (Foto: Anthon Unger) Filmnyheder - 13. mar. 2015 - kl. 15:27 Hunk til teenage-premiere: Jeg blev slået i hovedet

Da Neil Truman finder sin kone i seng med en gigolo, bliver det startskuddet til hans egen karriere som prostitueret. (Foto: PR-foto)
Da Neil Truman finder sin kone i seng med en gigolo, bliver det startskuddet til hans egen karriere som prostitueret. (Foto: PR-foto)

Klar til at starte forfra kommer han storsmilende hjem til sin intetanende hustru, Grace - som har højtlydt sex med en fremmed mand op mod skabet i Neils soveværelse.

Til sin store overraskelse finder Neil ud af, at det ikke er et helt normalt sidespring hans kone har gang i. Hun har nemlig købt sig til en god gang sex ved en gigolo.

Ad omveje ender Neil nu selv i prostitutionsbranchen, hvor han begynder at tjene penge som gigolo - og så er der naturligvis lagt op til den ene forvikling efter den anden. Både med Grace, men eksempelvis også med den lokale bordelmutter.

Hollywood-darlingen Shailene Woodley var i går i København for at promovere sin nye film, 'Insurgent'. (Foto: Anthon Unger) Filmnyheder - 13. mar. 2015 - kl. 11:44 Hollywoods nye darling indtog København

Serien har i USA fået pæne, men ikke prangende anmeldelser.

Hvis 'Satisfaction' var en indie-film med lavt bufget, ville den blive rost for at udfordre moralen, det skarpe manuskript og det ret fremragende skuespil, men som tv-serie kommer disse kvaliteter på prøve, når man overvejer, hvor langt en serie som den her kan nå, skriver magasinet Forbes eksempelvis, mens Imdb.coms bruger har bedømt serien 7,3 point ud af 10 mulige.

Seriens hovedroller er besat at Matt Passmore og Stephanie Szostak.

Første sæson af 'Satisfaction' får premiere den 8. april på streamingtjenesten C More Play.

Filmnyheder - 13. mar. 2015 - kl. 09:42 Danske teenagere i ekstase over Hollywood-besøg

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere