Manden bag Breaking Bad skaber ny krimiserie

'Battle Creek' med Josh Duhamel og Dean Winters har premiere til marts

Her kan du se traileren til 'Battle Creek'.

Vince Gilligan er manden, der skabte megahit-serien 'Breaking Bad' om en far og ægtemand, der får kræft og beslutter sig for at tjene en bunke penge til sin kone og søn, så de har noget at leve for, når han en dag er væk.

En sød tanke - hvis det altså ikke lige var fordi, at han tjener pengene ved at producere og sælge metamfetamin.

'Breaking Bad' har kørt i fem sæsoner og sluttede i 2013.

Christina Hendricks skal nok trække en del mænd til Showtimes 'Roadies'. (FOTO: AP) Filmnyheder Glæd dig: 10 fede serier i 2015

Nu er Vince Gilligan så klar med en ny serie. Også denne gang om den kriminelle verden - bare set fra den anden side af bordet.

I 'Battle Creek', som serien hedder, følger seerne nemlig to betjente. Den ene en veltrimmet FBI-agent med masser af charme og den anden en lokal betjent, som løser tingene på den gode gammeldags måde - og som i øvrigt ikke har penge til ordentligt politiudstyr. Sammen forsøger det umage makkerpar at opretholde lov og orden i den hårdt prøvede flække, der har lagt navn til serien.

Amazon har allerede succes på seriefronten med komedien 'Transparent', der vandt flere priser ved årets Golden Globe-award. (Foto: All Over) Filmnyheder Amazon giver gas: Vil producere 12 biofilm - om året

Dean Winters (tv) og Josh Duhamel (th) spiller hovedrollerne i 'Battle Creek'. (Foto: Sony Pictures Television)
Dean Winters (tv) og Josh Duhamel (th) spiller hovedrollerne i 'Battle Creek'. (Foto: Sony Pictures Television)

De to betjente spilles af Josh Duhamel og Dean Winters. Josh Duhamel er især kendt fra sin rolle som soldaten William Lennox i 'Transformers', mens Dean Winters primært har spillet mindre roller i en række film og tv-serier.

'Friends', 'West Wing', 'The Vampire Diaries' og 'Gossip Girl' vil fremover være en del af udbuddet på Viaplay. (Foto: PR) Filmnyheder Flere serier: Viaplay indgår aftale med Warner

I hvert afsnit efterforskes en ny forbrydelse. I første afsnit er der eksempelvis blevet begået et dobbeltmord på åben gade, mens en person i andet afsnit drukner på en måde, der får betjentenes alarmklokker til at ringe.

Den 1. marts har 'Battle Creek' premiere på den amerikanske kanal CBS, men allerede dagen efter, den 2. marts, kan danske seere følge med på streamingtjenesten Viaplay, der har købt rettighederne til serien i Norden.

Vince Gilligan er i øvrigt også aktuel med Netflix-serien 'Better Call Saul', der er et spinoff på 'Breaking Bad' om advokaten Saul Goodman. 'Better Call Saul' havde Netflix-premiere den 9. februar.

Filmnyheder J.K. Rowling-bog bliver til HBO-serie

De to betjente gør tingene på hver deres måde i 'Battle Creek'. (Foto: Sony Pictures Television)
De to betjente gør tingene på hver deres måde i 'Battle Creek'. (Foto: Sony Pictures Television)

0 kommentarer
Vis kommentarer