Netflix: Alt vores indhold bliver globalt

Streaming-tjenesten Netflix vil slå ned på vpn-trafik - og det sker for at gøre alt indhold på Netflix tilgængeligt over hele verden

Netflix er blevet kæmpet stort de seneste år. Streamingtjenestens mest populære serie er 'Orange is the new black'. Der er premiere den 17. juni. (Foto: Netflix)

Nu er der en rigtig god nyhed for serie- og filmafhængige danskere, der elsker at hænge ud i sofaen og se på Netflix´ mange film og tv-serie. Netflix vil nemlig gøre alt deres indhold tilgængeligt over hele verden.

Det betyder, at danske Netflix-kunder nu får adgang til mange flere film og tv-serier. I Danmark har kunderne adgang til ca. 1700 film og tv-serier på Netflix, mens kunderne i USA har adgang til omkring 14.000, og heraf hele 12000 flere film.

Elektronik - 18. jan. 2016 - kl. 21:18 Populær serie vender tilbage - se alle Netflix’ premiere-datoer for 2016

Afsløringen kom ifølge DR på konferencen DLD i München i mandags, hvor stifteren og direktøren for Netflix, Reed Hastings sagde følgende:

- Vi er i gang med at lave globale licenser for alt vores indhold, afslørede Reed Hastings og tilføjede:

- - Vi har stor forståelse for folk, der bruger vpn, fordi de vil gerne betale for at få adgang til kvalitetsindhold, men for at få vores globale licenser på plads, må vi i første omgang blokere for vpn-trafik, lyder forklaringen fra Reed Hastings.

Men for at kunne gøre det, må Netflix blive bedre til at blokere vpn-trafik, hvor brugere med software omgår geo-blokeringen af film, så det ser ud som om, de bor i et andet land. På den måde kan man få adgang til indhold, som ikke er tilgængeligt i ens hjemland.

Læs mere på DR

 

 

54 kommentarer
Vis kommentarer