Noooooo! 'Star Wars'-film voldsomt forsinket

'Episode VIII' er uden forklaring blevet forsinket syv måneder

Man må væbne sig med tålmodig, hvis man venter i spænding på næste kapitel i Rey og Finns eventyr.
Man må væbne sig med tålmodig, hvis man venter i spænding på næste kapitel i Rey og Finns eventyr.

Kineserne væltede lørdag i biffen for at se den nye Star Wars'-film. (Foto: AP) Filmnyheder 'Star Wars' sætter rekord i Kina

Harrison Ford jokede på et tidspunkt med, at han sagde ja til den nye 'Star Wars'-film, fordi han var løbet tør for penge. (Foto. AP) Filmnyheder Så stor forskel er der på 'Star Wars'-lønningerne

Da Kathleen Kennedy, der er boss for det nu Disney-ejede Lucasfilm, bekendtgjorde, at der fremover vil komme en ny 'Star Wars'-film hvert år, var der mange, der mente, at planen måske var en anelse for ambitiøs.

Efterfølgende har Kathleen i flere interview givet klart udtryk for, at hun og de øvrige 'Star Wars'-ansvarlige var under voldsomt pres og nærmest må arbejde i døgndrift for at nå de ambitiøse deadlines.

Nu ser det ud til, at Disney måske har spændt buen en anelse for hårdt.

Den næste film i den aktuelle hovedtrilogi, der blev skudt i gang med 'The Force Awakens', har nemlig fået udskudt sin premieredato hele syv måneder fra den 26. maj til den 15. december 2017.

'Star Wars'-filmen 'Rogue One' - der er den første af de såkaldte 'Anthology'-historier, der ligger udenfor hovedtrilogien - har stadig som planlagt i december i år.
'Star Wars'-filmen 'Rogue One' - der er den første af de såkaldte 'Anthology'-historier, der ligger udenfor hovedtrilogien - har stadig som planlagt i december i år.
 

Der er ikke blevet blevet givet en officiel forklaring på forsinkelsen, men vedholdende rygter går på, at dele af manuskriptet er ved at blive skrevet om for at tilpasse det i forhold til nogle af de erfaringer man har gjort sig i forbindelse med 'The Force Awakens'.

En anden forklaring kan være, at Disney er ganske godt tilfreds med at lade deres 'Star Wars'-film få premiere i julemåneden, hvilket jo mildest talt har fungeret godt for 'The Force Awakens', der (hvis man ikke tager højde for inflation) er den mest indbringende film i USA nogensinde og med storm(troppe)skridt nærmer sig to milliarder dollars i indtjening på verdensplan.

John Goodman (yderst til højre) er tilsyneladende bossen i bunkeren, hvor de tre hovedpersoner gemmer sig - måske for monstrene fra den første 'Cloverfield'-film. Filmnyheder 'Star Wars'-instruktør overrasker alle med ny film

'The Force Awakens' har allerede indtjent 1. mia. og nærmer sig nummer to.

Kendte Nørdernes filmguide - 2016 bliver super!

21 kommentarer
Vis kommentarer