Nu er: Hænderne endnu mere fulde

Populær tv-serie fra 1990' erne får nu nyt liv på Netflix i en ny moderne version med mange af de samme personer på rollelisten

Her kan du se hele holdet fra den populære serie vende tilbage i de kendte omgivelser. (Video: Netflix)

'Have mercy'(vær barmhjertig) 'how rude'(hvor groft) er nogle af de kendte udtryk fra 90' ernes familiekomedieserie 'Hænderne Fulde', der nu  vender tilbage på Netflix den 26. februar med den nye danske titel 'Hænderne endnu mere fulde'. Og serien byder selvfølgelig på nostalgi for alle pengene og et gensyn med stort set alle de højtelskede karakterer.

Ekstra Bladet han her helt eksklusivt vise en bagom-video, der viser de kendte personer her 15-20 år efter. I videoen fortæller Jodie Sweetin, der i tv-serieren spiller Stephanie Tanner, at tv-serien i 90' erne handlede om tre fyre, der opfostrede tre små piger, og i den nye serie 'Hænderne endnu mere fulde', er det nu tre kvinder, der opfostrer tre små drenge.

- Vi startede med at lave tv-serie for 28 år siden. Men vi er hele tiden kommet tættere på hinanden, siger Stephanie Sweetin.

De opfostrer sammen tre unge drenge
I Hænderne Endnu Mere Fulde får vi et gensyn med dyrlægen D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), der for nyligt er blevet enke og bor i San Francisco. D.J.’s lillesøster og upcoming musiker Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) og barndomsven og nu enlig mor Kimmy Gibbler (Andrea Barber), samt Kimmys livlige teenagedatter Ramona (Soni Nicole Bringas) – flytter alle ind for at hjælpe D.J med at tage sig af hendes tre sønner – den rebelske 12 årige Jackson (Michael Champion), den neurotiske 7 år gamle Max (Elias Harger) og den helt nyfødte Tommy jr. (Messitt Twins)

Der vil også være en række gæsteoptrædener, hvor vi kan glæde os til blandt andet at se John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone, Lori Loughlin (Becky Katsopolis) og Scott Weinger (Steve Hale).

 

1 af 3 Dyrlægen D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure) og hendes lillesøster Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) og barndomsvennen og den nu enlige mor Kimmy Gibbler (Andrea Barber) er de tre kvindelige hovedpersoner i tv-serien.(Foto: Netflix)
2 af 3 I tv-serien 'Hænderne endnu mere fulde' er familie-idyllen intakt, selv om der er gået 28 år, siden tv-serien 'Hænderne fulde' startede.(Foto: Netflic)
3 af 3 Her ses de tre kvinder i tv-serien 'Hænderne endnu mere fulde', der skal hjælpe hinanden med at opfostre tre børn.(Foto: Netflix)
6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere