Nu kommer Downton Abbey som film

Alle de kendte skuespillere er med undtagen Dame Maggie Smith, som ifølge manus er død på det tidspunkt

Crawleyerne og deres folk slår dørene op og byder  velkommen til 'Downton Abbey The Movie'. Foto: ITV
Crawleyerne og deres folk slår dørene op og byder velkommen til 'Downton Abbey The Movie'. Foto: ITV

'Downton Abbey'-skuespilleren Brendan Coyle griber atter fat om spadserer-stokken og hopper i kammertjener-outfittet som Mr. Bates, når 'Downton Abbey The Movie' går i gang.

Det samme gør alle de øvrige karakterer i den nærmest kultiske britiske tv-serie, som har gået sin sejrsgang over det meste af verden.

Maggie Smith sagde stop til sin medvirken i serien, fordi hendes figur ellers ville være blevet urealistisk gammel. Foto: AP
Maggie Smith sagde stop til sin medvirken i serien, fordi hendes figur ellers ville være blevet urealistisk gammel. Foto: AP
 

Med undtagelse af en enkelt står samtlige af de elskede figurer på rad og række, når optagelserne ventes at gå i gang i Storbritannien  i 2017, skriver The Mirror.

Se også: Maggie Smith nægtede at bære korset i Downton Abbey

Den eneste, biografgængerne desværre må undvære, er Dame Maggie Smith i den ubetalelige rolle som enkegrevinden af Grantham. Filmens handling foregår nemlig i stykke ud i fremtiden i forhold til slutningen på serien, og til den tid er den bryske gamle dame med den ukuelige vilje for længst lagt under mulde.

Bates (Brendan Coyle) og hans kone (Joanne Froggatt) har måtte meget ond igennem i 'Downton Abbey'. Foto: ITV
Bates (Brendan Coyle) og hans kone (Joanne Froggatt) har måtte meget ond igennem i 'Downton Abbey'. Foto: ITV
 

Brendan Coyle er atter en af nøglefigurerne på Downton Abbey. Meget handling hæftes op på ham til trods for, at han som privat person har dummet sig noget så eftertrykkeligt ved både seriøst at lufte sit alkoholproblem og ved at blive frakendt kørekortet.

Downton Abbey-familien kan snart ses for sidste gang. Foto: PR Kendte Stjernerne talte over sig: Ti ting du ikke ved om Downton Abbey-finalen

Men Bates kan de ikke leve uden på klosteret. I hvert fald kan man ikke undvære både ham og den nu 81-årige Maggie Smith i castet.

Så selv om Downton-fans vil være skuffede over, at de ikke længere skal møde enkegrevindens vidunderlige one-liners og harske stop-klods-kommentarer, så kan de glæde sig over, at de i stedet for endnu en tur med den elskelige ITV-saga, som er blevet set af millioner af mennesker.

Se også: Downton Abbey kan ikke fortsætte evigt

Ifølge avisen Mirrors kilder er handling og planlægning på plads, selv om alle går med listesko og holder kortene ind til kroppen. Det forlyder, at filmen forventes at være færdig op mod jul 2018.

Intet ser ud til nu at kunne hindre en film, som Downton-nørderne vil stå i kø for at se.

Downton Abbey, som i virkeligheden hedder Highclere Castle, ser mange omvæltninger i møde i filmen. Foto: ITV
Downton Abbey, som i virkeligheden hedder Highclere Castle, ser mange omvæltninger i møde i filmen. Foto: ITV
 

Blandt de ting, som kan forventes i filmen, er historien om, hvordan Crawleyerne formår at forholde sig til de sociale forandringer, som sker på det tidspunkt. Udviskningen af de gamle skel imellem upstairs og downstairs kommer til at spille en ikke ubetydelig rolle.

Avisens kilde afslører, at Crawleyerne klarer turen og overlever, fordi de er bevidste om forandringerne og det, de kræver.

Se også: Downton Abbey fanget i pinlig plastikfejl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere