Ny Frost-film på vej

Godt nyt for de mange fans af det vanvittigt populære tegnefilm-univers

Mon ikke der er mange børn, der denne fastelavn vil være klædt ud som Anna, Elsa eller den fjollede snemand Olaf.
Mon ikke der er mange børn, der denne fastelavn vil være klædt ud som Anna, Elsa eller den fjollede snemand Olaf.

Men en indtjening indtil videre på mere end 1,2 milliarder dollar er Disney-filmen 'Frost' den mest populære tegnefilm i historien. Det er derfor ikke så underligt, at 'Disney'-koncernen forsøger at presse flere kolde kontanter ud af deres 'Frost'-univers.

Det næste frosne eventyr bliver dog kun syv minutter langt og vil blive vist som forfilm til den kommende 'Askepot'-biograffilm, der har premiere næste måned.

Kortfilmen har de kendte hovedpersoner Anna, Elsa, Kristoffer og snemanden Olaf på plakaten, og byder på en spritny sang fra Robert Lopez og Kristen Anderson-Lopez, der stod bag landeplagen 'Let It Go' (Lad det ske, red).

Fra filmen Frozen - her ses blandt andet den talende snemand, som er inspireret af H.C. Andersens eventyr. (Foto: AP/Disney) Intl. kendte Disney sagsøgt for 1,45 milliarder

Handlingen i filmen er centreret omkring en fødselsdagsfest for Anna, der dog ikke forløber helt som planlagt - blandt andet fordi storesøster Elsa bliver forkølet og mister sine magiske kræfter.

Disney har indtil videre ikke frigivet levende billeder fra projektet. Til gengæld har de frigivet fem billeder, der giver et lille indblik i, hvad børn og barnlige sjæle kan se frem til.

Vi køber stadig flere fysiske film end digitale. (Foto: Warner) Filmnyheder Ingen filmkrise her: Vi køber stadig dvd'er

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 Mon ikke der er mange børn, der denne fastelavn vil være klædt ud som Anna, Elsa eller den fjollede snemand Olaf.
0 kommentarer
Vis kommentarer