Overtog afdød skuespillers hovedrolle

Skuespilleren Steve Coogan overtog hovedrollen til HBO's nye komedieserie 'Happyish' efter Philip Seymour Hoffmans død - serien har premiere 27.april

Steve Coogan springer ud i hovedrollen i HBO Nordics nye tv-serie 'Happyish' den 27. april.(Foto: HBO Nordic)
Steve Coogan springer ud i hovedrollen i HBO Nordics nye tv-serie 'Happyish' den 27. april.(Foto: HBO Nordic)

Da den 46-årige verdensstjerne Philip Seymour Hoffmann i februar 2014 døde i sin lejlighed formentlig af en overdosis, havde han allerede sagt ja til hovedrollen som Thom Payne i Showtime-serien 'Happyish'. På grund af Hoffmans pludselig død måtte Showtime lynhurtigt finde en passende afløser til rollen, og det valg faldt på den 49-årige engelske Oscar-vindende skuespiller Steve Coogan.

Se også: Hoffmans sidste vilje: Ingen arv til børnene

Det var i øvrigt første gang, at Philip Seymour Hoffman havde sagt ja tak til at medvirke i en tv-serie. Men hans debut som tv-skuespiller blev på grund af dødsfaldet aldrig til noget.

I tv-serien 'Happyish', der her premiere på HBO Nordic den 27. april, spiller Steve Coogan rollen som den 44-årige Thom Payne, hvis verden vendes på hovedet, da hans 25-årige vidunderbarn af en chef ankommer og bruger begreber som digital, social og viral. Er det Payne, som har brug for at forandre sig, eller har han for lave forventninger til sin egen lykke? Måske er jagten på lykken bare for fjolser? Og er 'næsten lykkelig' det bedste man kan forvente efter 44 år på denne planet?

Se også: Bekræftet: Hoffman døde af vanvittig narko-cocktail

Mange gode navne
Andre medvirkende er Kathryn Hahn (Parks and Recreation) samt den Emmy-vindende og Golden Globe-nominerede Bradley Whitford (Præsidentens mænd). Blandt gæstestjerner i serien er Emmy- og Tony-vinderen Ellen Barkin, Emmy-vinderen Carrie Preston (The Good Wife), Molly Price (Third Watch) og Andre Royo (The Wire).

'Happyish' blev filmet i New York, og serien er skabt, skrevet og medproduceret af den anmelderroste forfatter Shalom Auslander.

For præsidenten for Showtime, David Nevins er Steve Coogan en meget passende afløser for Philip Seymour Hoffman.

- Jeg var helt besat af at få Philip Seymour Hoffman til at spille hovedrollen i 'Happyish', fordi jeg mente, at han ville bidrage med den helt rigtige stemning til tv-serien. Og så finder man pludselig ud af, at det faktisk er den skuespiller, som man slet ikke har ledt efter, der er den helt rigtige til rollen, siger David Nevins til filmbladet Variety om Steve Coogan, der blandt andet er kendt for sine roller i film som 'Jorden rundt på 80 dage', 'Tropic Thunder', '24 hour party people' samt Nat på Museet-filmene.

Steve Coogan ses her i rollen som Thom Payne, som han overtog efter Philip Seymour Hoffmans død.(Foto: HBO Nordic)
Steve Coogan ses her i rollen som Thom Payne, som han overtog efter Philip Seymour Hoffmans død.(Foto: HBO Nordic)
 

 

 

1 af 3 Steve Coogan ses her i rollen som Thom Payne, som han overtog efter Philip Seymour Hoffmans død.(Foto: HBO Nordic)
2 af 3 Steve Coogan ses her i en scene fra filmen 'Alan Partridge: Alpha Papa.(Foto: All Star Picture Library)
3 af 3 Steve Coogan springer ud i hovedrollen i HBO Nordics nye tv-serie 'Happyish' den 27. april.(Foto: HBO Nordic)
2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere