Paul McCartney i Pirates Of The Caribbean

Macca har fået hemmelig rolle i sørøverfilmen

Se første trailer fra filmen her

Det modne Beatles-ikon, Sir Paul McCartney, har fået en rolle i 'Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales' og skal spiller over for Johnny Depp. Det skriver portalen Deadline ifølge VG.

Macca skal ikke gå Johnny Depp i bedene. Foto: AP
Macca skal ikke gå Johnny Depp i bedene. Foto: AP
 

Den norske avis har tilmed i en mail fra en af de norske instruktører på filmen, Joachim Rønning, fået bekræftet, at superstjernen er med på holdet og pt befinder sig på settet i Canada.

Se også: Optager ny piratfilm: Johnny Depp kvæstet

Eks-Beatlens deltagelse har været en stor hemmelighed. Og den kommer ret sent i processen, idet filmen næsten er færdig. Det forlyder, at der bla. skal optages nogle scener i Australien, som skal føjes til filmen.

Det er fortsat 52-årige Johnny Depp, der giver partiet som kaptajn Jack Sparrow, så Macca skal ikke gå 'helten'i bedene. Der er alene tale om, at den 73-årige musiker skal udgøre et ekstra indslag i filmen, som forventes at få premiere til maj 2017.

Kaptajn Jack Sparrow må se sig om efter et andet skib nu. Foto: Stephen Vaughan Intl. kendte - 31. maj. 2014 - kl. 16:20 Jack Sparrow-rekvisit er sunket

- Vi filmer pt. i Vancouver med bl.a. Paul McCartney, oplyser instruktøren til VG, men han vil ikke nærmere ind på, hvad det er for en rolle, som popveteranen spiller.

Den nye pirat-film skulle egentlig have været færdig i 2015, men den blev udsat på grund af uenigheder om manuskriptet.

Samtidig er filmens budget blevet reduceret med op imod 300 mio. kr. og den må derfor nøjes med et budget på omkring 1,1 mia. kr.

Se også: Depp nær fyret som Jack Sparrow

 

 

 

11 kommentarer
Vis kommentarer